Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 1. joulukuuta 2012

VANGITTU KUKKANEN

Hurrr... ulkona ollut melkoisen kylmä viima, mutta lunta ei täällä meillä päin vieläkään paljoa näy. Luonto on tainnut mennä aivan mullin mallin sekaisin kun nykyään Etelä-Suomessa on melkein enemmän lunta kuin täällä pohjoisemmassa. Jotenkin joulutunnelma ei tule samalla tavalla kuin jos maa olisi valkea, joten tule jo valkea maa!! Sitä odotellessa yritän kuitenkin jotenkin tunnelmaa luoda ja tänään vihdoinkin Terraan oli tullut jouluruusuja. Ne on mielestäni niin ihania ja vain joulun aikaan saatavilla, ainakin meillä päin.

Tämä ensimmäinen suloisuus vangittiin lasikuvun sisälle, saas nähdä miten hän siellä viihtyy...
Näinpä taas yksi lasikuivuistani pääsi käyttöön... ei siis yhtään turhia meidän kodissa nämä kuvut!Nyt kynttilöitä sytyttelemään, ulkona alkaa jo tulla hämärää. Mukavaa lauantai iltaa kaikille!

-Johanna

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, Johanna! Kyllä tosiaan on lasikuvut tarpeen. Löysin pari suloisuutta viikolla itsekin, mutten vielä keksinyt mihin käytän.

  Nyt voin alkaa soveltamaan käytännössä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etköhän keksi jotain... paneppas kuvia sitten astelmistasi!

   Poista
 2. Kyllä nuo kuvut on käteviä ;)
  Häätyy alakaa haalimaan :)
  Kaunis vanki , toivottavasti selviää.
  mulla ois yks, mutta jäiköhän se vanhaan kottiin...ko ei oo näkyny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tykkään ja on kiva keksiä niiden kätköihin milloin mitäkin. Jouluruusu menestyy aina aikansa ja harmi kyllä joudun varmasti vielä ennen joulua uusimaan sen. Ei kuulema tykkää olla lämpimässä, vaan vaatisi viileän ja kostean tilan. Vaan eipä tekisi mieli itse sellaisessa asustella :)

   Poista