Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 12. joulukuuta 2012

SALAKAAPPI

Jos ette ole aiemmin huomanneet että taidan potea jotakin intohimoisia tunteita kaikkia kaappeja kohtaan, niin nyt se ainakin tulee selväksi! Meille kotiutui tänään, yllätys yllätys... "uusi" KAAPPI. Tämä on oikea salakaappi, sillä olen hankkinut sen jo aikoja sitten joskus loppukesästä mutta monestakin eri syystä se kotiutui meille vasta nyt. Perheelleni tämä salaisuus tuli ilmi sitten tänään, mutta onneksi se sai täyden hyväksynnän kaikilta :) Ja minusta se on niin IHANA!!

Nyt sain lisää kauniita vanhoja astioita esille, minusta niitä on niin harmi piilotella kaapeissa.
Paikka mistä tämä kaappivanhus hankittiin, oli jälleen ystävieni ihana antiikkiliike Antigue-House täällä Kajaanissa.

Jotain tietenkin täytyi siirtää tämän tilalta pois ja niinpä toinen kaappi siirtyi yläkerran vierashuoneeseen.


Tänne huoneeseen tätä alunperin olin ajatellutkin, mutta ruokailutila tarvitsi tätä silloin enemmän.


Viime viikon superlöytö pääsi nyt omalle paikalleen yläkerran aulaan, koska pienempi kirjoituskone mahtui nyt tämän kaapin päälle vierashuoneeseen.Tämän illan sisustus operaatioiden lisäksi oli myös ohjelmassa tunnelmallista illanviettoa iki-ihanassa Taimi ja Tarvike liikkeessä, joka on muuttanut uusiin isompiin tiloihin. Oli kiva nähdä tuttuja ja vanhoja asiakkaitani, heistä kuitenkin tuli kolmen vuoden aikana oikein tärkeitä ihmisiä minulle. Terkut siis vaan teille kaikille ihanille naisille, aivan ikävä jäi! Tunnelmaillasta ostin kauniin rautaruukun ja sen täytteet jotka aion pitää kaukana Artun saavuttamattomilla... lupaan sen! Onneksi kisumme ei todellakaan ole mikään kiipeilijätyyppi.Ja kun kerran tunnelmoimaan alettiin, niin vielä yksi tunnelma pläjäys loppuun...


Näin meillä tänään, tiedäppä mitä huomenna : )

10 kommenttia:

 1. No mutta sehän on aivan ihana kaappi ,joten tarvehankinnan(?) hyväksyminenhän on kuin leivän voiteleminen(pikku pakko ,että olisi maistuvaa.

  VastaaPoista
 2. Sehän on niinkuin se olis siinä aina ollut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaatko että mies ei olisi edes huomannut jos olsisin sen siihen salaa vain kantanut paikoilleen :))
   Kyllä se siihen sopi ja on kuin kotonaan, pikkasen nimittäin jännäsin kokoa.

   Poista
 3. Voi miten äärettömän kauniita salaisia ja julkisia kaappeja teillä :D Voih, niin kaunista!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappihulluus on iskenyt minuun armottomasti, aina niitä vaan löytyisi toinen toistaan ihanampia mutta kun ei mahtuisi enään yhtään :)

   Poista