Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 25. joulukuuta 2012

KIITOS YSTÄVÄT!

Ihana rauhaisa jouluaamu, valvoimme koko perhe puoli kolmeen yöllä... näin siis vanhakin nuortuu näiden nuorisoiden kanssa ; )


Vietimme aattoillan kotosalla, rakas anoppini oli myös syömässä luonamme. Availimme paketteja ja kilttejä olimme taas lahjoista päätellen olleet tänäkin vuonna : ) Minä kyllä sitä omalta kohdaltani uskalsin vähän epäillä!

Haluan kiittää teitä rakkaita ystäviäni näistä ihanista lahjoista!!!

Kiitos Satu, kiitos Ulla ja Jari ihanasta vanhasta tarjoiluastiasta, kiitos Helena ja Pirjo, kiitos vanha ystäväni Jari ystävyydestä, kauniita sanoja!!

Myöhemmin illalla menimme vielä koko poppoon kanssa kahvittelemaan mummolaan, jossa olivat paikalla myös kaksi siskoani Helsingistä ja pikku-Leo rakas tätin mussukka sekä minun oma tätini.  Ihanaa että edes kerran vuodessa saamme olla yhdessä kaikki!

Palaan myöhemmin sitten näihin lahja asioihin, monia ihania ylläreitä paljastui paketeista. Arttukin sai omansa ja on taas vauhti päällä leikkijensä kanssa. Tässä kuvassa hetki paikoillaan, liikkuvaa oranssia-salamaa on hyvin vaikea kuvata.


Oikein rauhallista joulun jatkoa kaikille, nyt on lähdettävä jatkamaan kinkun syöntiä.

1 kommentti: