Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 8. joulukuuta 2012

PIENTÄ VIILAUSTA

No eihän se jouluruusu sitten viihtynyt kuvun alla, joten eikun ulos sieltä ja uusi järjestys piironginpäälle. Sitäpaitsi uudet komeat kynttilänjalatkin ansaitsivat saada arvoisensa paikan.
Muratti ja jouluruusu molemmat myrkyllisiä kasveja, joten ne saavat pysyä kaukana kissan ulottumattomilta. Onneksi meidän Arttu ei ole mikään kiipeilijä mestari vaan pysyttelee suosiolla lattialla, sohvalla ja korkeintaan keittiön pöytätasolla jonne se kömpii keittiöjakkaran kautta. Siis voin turvallisin mielin vielä pitää viimeiset elävät kasvit, kunhan ne vain ovat tarpeeksi ylhäällä.

Jospa ruusu tässä kukkisi kauniisti...


 ...kuvun alle pari vanhaa kirjaa...


 ...ja sitten ne kynttilänjalat.


 Hiukan järjestelyä ja tältä se nyt näyttää...Vanha Madonna siirtyi pianon päälle...Ja vielä vähän kokonaisuutta...Unohdin muuten näyttää  pari pientä ostosta vielä Vaalasta...Lupaan... ne oli varmasti nyt siinä kaikki : )
Suunitelmissa ulkoilua ja jos sitten saisi ne joulukoristeet vihdoinkin kaiveltua sieltä ullakolta esiin. Mukavaa lauantaita!

8 kommenttia:

 1. Uh puh, kun on ihanannäköistä, mutta niinhän teillä aina ♥

  Missä se valaisin on....?! Pakko sun on siitä vielä postata!

  VastaaPoista
 2. Kiitos... valaisimeen laitettiin just pistoke ja vielä mietitään tulisiko se sittenkin makuuhuoneeseen :)
  Laitetaan kuvaa sitten kun joskus roikkuu katossa!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihalta kotinne näyttää. Tuo lipasto on vaan niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös lipastosta ja juuri sopivasti kulahtaneesta maalista. Mies sitä alkuun ihmetteli, mutta mieli on muuttunut onneksi kun silmä on siihen tottunut :)

   Poista
 4. Sie oot niin taitava sommitteleen tavaroita !
  nyt on kirjat hyvässä suojassa :)
  Lipastoon mieki ihastuin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä tavaroita on alkanut jostain syystä kertymään enemmän ja vähemmän, kyllä siinä on pakko alkaa sommitelemaan niitä johonkin suuntaan :)

   Poista
 5. Niin palajon kaunista silimänruokaa , kiitos :)

  VastaaPoista