Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 31. joulukuuta 2012

ARTTU EDESTÄ JA ARTTU TAKAA

Hiukan Artun kuulumisia ja touhuiluja vielä tälle vuodelle kertoilen teille. Vieläkään ei poika ole aivan terve, vaan munuaisarvot ovat koholla ja saattavat näin jäädäkin. Nyt vain seuraillaan vointia ja käydään seuraavassa kontrollissa sitten tammikuun loppupuolella, tähän asti kontrollit olivat viikottain. Virkeä kaveri ollut ja jos emme tietäisi että jotain on vialla, ei luultavasti tiedettäisi mitään sairaudesta. Nyt sitten koetamme syödä ruokaa joka ei oikein maistu rantunpuoleiselle kissallemme ja välillä syönti jäi liian vähäiseksi. Siksipä  lääkäri määräsi kisulle masennuslääkkeet... voitteko kuvitella!! Mutta auttaa, ruoka maistuu taas ja liekkö jotain muutakin vireyttä tullut lisää : )... ainakin on monenlaista touhua riittänyt näinä päivinä.

Tässä ollaan eläinlääkärillä tiputuksessa, kolmena päivänä ensi hoitona kissaa nesteytettiin aika reilusti ja kunto koheni silloin jo paljon paremmaksi.Kotona taas jaksettiin touhuilla kaikenlaista jännää...


...lelun piilotusta...


...ja piilosta.Arttu hyvin harvoin menee mihinkään laatikoihin ja koreihin, joten tämä on meillä aika harvinaista ja outoa.

Tuolla korissa on aivan varmasti jotain jännää...
 Täällä ollaan, apua... miten täältä pääsee pois!!


Välillä on vakoiltu ikkunasta rusakkoja, on muuten erittäin jännittävää touhua tämä...


...kiipeilty kellarin ikkunalla...


...ja saunottu.Arttu ei olisi millään halunnut edes pois saunasta eilen illalla, vaan kehräsi ja kieriskeli lauteilla kuin paraskin löylyttelijä : )


Ilmojen lauhduttua on uskallettu käväistä vähän ulkonakin.Nyt vain toivomme, että Arttu saataisiin pidettyä yhtä virkeänä ja että mitään takapakkeja ei tulisi vointiin. Nyt kuitenkin kaikki hyvin, näinpä Arttu ja koko muu perhe toivotamme teille oikein hyvää Uutta Vuotta! Ensimmäiset raketin paukkeet alkoivat jo kuulumaan ulkoa, joten saattaa olla pikkasen jopa pelottava ilta tiedossa meillä.

Palaillaan ensi vuonna sitten!

16 kommenttia:

 1. Ensimmäisissä kuvissa oli "voi pientä reppanaa" fiilis ja sittenhän lähtikin ilo irti :D
  Voi suloisuutta!!

  Oikein ihanaa tulevaa vuotta, ja terveyttä tietysti!
  (ja ps. sä voisit kans ottaa sen mobiiliversion pois käytöstä, kiitos)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On täällä välillä murehdittukin oikein kunnolla, mutta toistaiseksi kaikki hyvin. Kiitos sinulle Pepi blogi ystävyydestä ja kuluneesta vuodesta ja ei muuta kuin nokka kohti tulevaa ja jatketaan tätä hullutusta!

   Poista
 2. Voi kun kiva kuulla, että Arttu voi paremmin. Oikein hyvää uutta vuotta sinne - ja meidän Viirulta Artulle puskuja;)

  VastaaPoista
 3. Hurrr... samoin Viirulle ja emännälle!

  VastaaPoista
 4. Voi toista ... aivan ihanan hellyyttäviä kuvia ja eka kertaa näin ko KISSA SAUNOO =DD

  Oikein Hyvää Uutta Vuotta sinne Kainuuseen :)
  Tavataan ensi vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Arttukaan mikä saunoja yleensä ole, mistä lienee tälläkertaa viirannut. Uutta vuotta aloitellaan ja opetellaan elämään vuotta 2013.

   Poista
 5. No, voi toista suloisuutta ♥ Toivottavasti kaikki menee hyvin.

  Hyvältähän tuo jo näyttää ! Virtaa löytyy ja ihmiset saavat aihetta ihmettelyyn :D

  Kaikkea hyvää ensi vuoteen, Johanna - koko teidän perheelle!! Artulle isot halit ja pusut täältä *noh...nyt se ruutu meni aivan huuruun*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelinkin tuota huurua ruudulla, perille meni ja leikit jatkuu :)
   Uusi vuosi ja...no, kait sitä jatketaan samaan malliin.

   Poista
 6. Kiva kuulla, että siellä jo parempaan menossa. Oikein hyvää kuluvaa vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle liisax, eikun uutta kohti jälleen :)

   Poista
 7. Täältä lähetetään paljon paljon Artulle parantavia säteitä sekä haleja ja mitä parhainta uutta vuotta teille kaikille <3

  t.Onni-veli ja mammansa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Onni ja mamma, hyvin täällä huristaa ainakin toistaiseksi. Myös sinulle Onni-veli terveempää uutta vuotta ja elellään paksusti ;)

   Poista
 8. Iki ihana kissa :D ja kiva Blogi. Onnea vuodelle 2013

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura ja tervetuloa lukijaksi, uusi vuosi ja uudet kujeet :)

   Poista