Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

JOTAIN HYÖDYLLISTÄKIN

Ihana kesäpäivä, voisiko sen muuten käyttää kuin ulkona olemalla! Selkä vain rajoittaa vielä tekemisiä, mutta olen armottoman levoton olemaan vain paikoillaan. Niinpä sitten aloittelin pikkuhiljaa keräilemään tavaroita kasaan suunnitteilla olevaan autotallikirppikseen. Ajankohtaa en vielä tiedä, mutta sainpahan jotain jo kasaan...paljon on vielä kasaamattakin.






Tässä vasta murto-osa tavaroista, taidan saada kokonaisen kaupan pystyyn ; ) Jotain kaivelin varaston kätköistä ulos myös omaan käyttöön...





Niinhän siinä on vaarana käydä että kaikkea ei raaskikaan laittaa myyntiin...


Pientä pihan sisustelua...


...harja ja rikkalapio White Housen löytöjä


Paviljongin sisustuskokeiluja...


...saattaa kyllä pelkäksi kokeiluksi jäädäkin, ei tämä sovi maatalon pihaan!


Kukat saisivat kasvaa pian, taidan vielä tehdä penkkiin jotain muutoksia. Mutta mitä ihmettä laitan tämän häkkyrän sisälle, antakaahan tulla hyviä ideoita!



Ei tuo viritelmä kyllä näytä ikkunasta katsottunakaan yhtään paremmalle tai sopivammalle tähän pihapiiriin!!



Sisällä ripustin vanhan öljylampun seinälle, nätti löytö on tehty joskus aiemmin kirpparilta. bbbbbbbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvbrrrr ....hih, blogikaverini Mauno tuli välillä kirjoittelemaan omia asioitaan : )



Näillä aatoksilla mennä hurahti tämä päivä. Ihanaa olla lomalla!!

10 kommenttia:

  1. Moro! Olis mukava päästä autotallikirppiksellesi. Toivottavasti ilmoitat täällä siitä. Terveisin: Kajaanin asiakkaasi entisestä elämästä Tuija, Elli ja Lilli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MOI!! Ilmoittelen täällä kun kirppis "aukeaa", mutta toki saa tänne tulla muulloinkin jos täällä päin liikutte! :)

      Poista
  2. Voi miten ihania kuvia..ja voi sentään mitä näin yläkuvassa, just löysin kirpputorilta tollaset mukit ja pitsiset aluslautaset kaksi kpl..ja nyt rohkeasti kysyn paljonko pyytäisit noista siis onko se nyt aamiaissetti..ja jos hinnasta sovitaan niin pyytäisin palvelusta eli lähetätkö ne minulle maksaisin postimaksut.. Voi kunpa et asuisi kauakana tulisin kirppikselle heti miten ja tää bongasi noi lintuhäkit IHANIA tavaroita :) kirjoittelen Tupa,liima ja ompelukone blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavaraa olisi kyllä tarjolla vaikka mitä! Laita postia minulle sähköpostiin: sofiantupa@kajaani.net niin sovitaan kaupoista. Ilmanmuuta sinun täytyy saada kupit :)

      Poista
  3. Hih, todellakin saisit kokonaisen kaupan pystyyn!:) Lämmintä viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No TODELLAKIN, eikä tuossa vielä kaikki ;) Lämmintä näyttäisi olevankin, toivottavasti tämä jatkuisi. Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  4. Minun on pakko päästä kirpparillesi, mitä ihanuuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa vaan, ilmoittelen täällä kun saan kirpparin valmiiksi :)

      Poista
  5. Ihania juttuja! Tupsahdin tänne ja honasin että jee.. tää on kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva kun tupsahdit ja löysit perille, tervetuloa toistekin! :)

      Poista