Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







tiistai 14. heinäkuuta 2015

UUSIO KÄYTTÖÄ

Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia kirpparilla kävijöitä jotka täältä blogin kautta löysitte meille!
Kävijöitä oli mukavasti, parhaimmillaan parkkipaikalla oli monta autoa yhtäaikaa. Ihania ihmisiä ja mukavia rupatteluhetkiä! Tavarat vaihtoi omistajaansa ja todella paljon se väheni, mutta vielä riittää myytävääkin. Kunhan olen kesälomareissut tehnyt, laitan torille myyntiin ja katsotaan jos vielä vaikka pari kirppispäivääkin pitäisi.

Yksi ihanuus oli heikkoa tekoa ja onneksi meni rikki minun käsissäni, sillä olisi ollut noloa jos näin olisi käynyt heti uudella omistajalla. Peiliä oli ostamassa rouva ja minä sitten sen hajotin siinä : )


Joten peili jäi luonnollisesti myymättä. Mutta koska siinä oli niin kauniita osia, en raaskinut sitä heti roskiinkaan laittaa. Mietin mitä niistä voisi tehdä ja pian sen keksinkin.


Kaunis metallijalka + ylijäämä lasilautanen rikkimenneestä tarjoiluvadista + peilin poikkimennyt pidike =


Uusi tarjoiluastia.


Siihen vielä kupu päälle...


...ihan hauskahan siitä tuli : )


Ja tietysti peiliosasta tehtiin vielä seinäversio...



...hmmm...


...vieläköhän näistä sais jotain??



Voisi sanoa että ei peili hukkaan mennyt ; )

12 kommenttia:

  1. Katselin tuosta aiemmasta postauksesta kirppismeininkejäsi - olipa kivan näköistä tavaraa myytävänä. Harmi vaan, että välimatkaa on sinne niin paljon.
    Peilin osien uusi käyttö olikin kiva keksintö. Olisi toisiaan ollut sääli heittää pois kauniita raameja ja jalkaa. Täällä taitaa yllätä sama geeni kuin minullakin rautalangan vääntelyissäni:D

    VastaaPoista
  2. Kyllähän sitä saisi tehtyä roskasta kaikenlaista kun vain mielikuvitusta ja viitseliäisyyttä riittäisi. Kun tein aikoinaan paljon nukkekotijuttuja minimaailmaan, silloin kyllä tuli kerättyä kaikki mahdollinen roska askartelua varten.
    Kaikenlaista tavaraa niin aivan uutta kuin vanhaakin olisi vieläkin myynnissä monenlaista.

    VastaaPoista
  3. Voi että Johanna mitä kaikkea kivaa oletkaan puuhaillut!
    Kirpparikin, voi jospa asuisin siellä, niin olisin tullut viivana!
    Luin noita aiempia postauksiasi, ja sainpa sieltä vinkinkin meidän pihakeinuunkin... taitaa isäntä joutua maalisudin varteen!
    Ihanaa viikkoa sinulle, ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikenlaista pientä puuhailua ja silti tuntuu että en ole saanut mitään aikaiseksi. Keinu kyllä raikastui kertaheitosta, vaikka pitkään mietinkin että raaskinko maalata.
      Aurinkoista viikkoa sinullekin Minttu!

      Poista
  4. Siis tuohan on jopa nyt hienompi ja erikoisempi kuin alkuperäinen!! Ja mikä parasta, nyt sinulla on kaksi ihanuutta!! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö mitä...niin minustakin ja todellakin kaksi kärpästä samalla iskulla ;)

      Poista
  5. Järkevää toimintaa, kamu ! On ihana !

    VastaaPoista
  6. Miksi minä en ole käynyt blogeissa...?! Mulla meni nyt kirppari sivu suun vaikka siellä päin ajeltiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän sinä Mari voit poiketa täällä joskus toistekin, tavaraa riittää vielä ;)

      Poista