Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







tiistai 5. heinäkuuta 2016

POHDINTAA JA ETENEMISTÄ

Aivan huippua, alan jo tottumaan ajatukseen nimeltään loma ja nautin täysin siemauksin! Huomenna lähdemme tyttären kanssa aamulla aikaisin ajelemaan kohti Helsinkiä, saa nähdä mitä kivaa keksimme siellä. Torstaina suunnistaan itseni Fiskarsin Antiikkipäiville ja Billnäsin perinne-ja antiikkipäiville, tätä olen monesti suunnitellut mutta aina se vaan on jäänyt toteuttamatta. Nyt sen vihdoinkin teen ja olen niin innoissani, toivottavasti säät vain hiukan paranisivat!
Vettä on tullut aikalailla, mutta olenpahan malttanut pysyä sisällä ja saanut verhoiluhommat jo hyvälle mallille. Sohvan istuinosaan lisäsin vanua muutaman kerroksen ja se teki kyllä hyvän säväyksen niin ulkonäköön kuin istuinmukavuuteenkin.




Yhä pähkäilen lopullista väriä, itse tykkään mustasta mutta muu perhe vaaleammasta. Itseasiassa toisaalta itsekin pidän nojatuoleissa tuosta vaaleasta lookista, mutta sohvassa taas musta olisi kivempi...huoh!! En ole sohvan puuosiin vielä tehnyt tuota rajua kulutusta mikä nojatuoleissa on jo tehtynä, se kyllä tuo ilmettä lisää aikalialla. Jos vaikka antaisi alkuun olla vaalean värin ja katsoa asiaa myöhemmin mihin silmä tottuu, onneksi maalaus on suht helppo ja nopea toteuttaa. Sitä paitsi onhan värejä olemassa vielä muitakin, tiedäppä vaikka suunnitelma muuttuisi kokonaan...tiedä häntä ; )







Toinen käsi ja hartiat ovat kyllä nyt siihen malliin tuskassa, että jätän loppuhomman suosiolla ensi viikolle. Nyt alamme valmistautumaan pakkauspuuhiin ja ajatukset kohti tulevaa matkaa. Ulkona jyrisee ukkonen, onneksi meidän karvakuonot eivät ole moksiskaan : )



Heippa, seuraavalla kerralla matkakuulumisia!

6 kommenttia:

  1. Tuoli on kyllä hitsin hyvännäköinen tuollaisena, mutta sohvassa musta näyttää tosi hyvältä :) Kumma juttu..
    Kivaa reissua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä...ei oo helppoo!! Tuolit ovat niin sirot, kun taas sohva on aika kookas. Nooo, katsotaan katsotaan, eiköhän se johonkin suuntaan ratkaisu vielä tule.
      Luulen että matkasta tulee oikein kiva, aivan hirvittää se kaikki antiikki tarjonta mitä tulen näkemään!

      Poista
  2. Hienot kalusteet ja tuunaukset, musta näytti kyllä hyvältä ja kissat näyttävät nauttivan nekin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kova työ mutta kannatti (kannattaa siis). Värivalinta on hankala, koska todellakin nojatuoleissa vaalea on hyvä mutta sohvassa taas musta näyttää kivalle. Täytyy nyt pohtia kokonaisuutta ja ainahan väriä voi vaihtaa :)

      Poista
  3. No voi että, tuolit on tosi kauniit, mutta sohvan musta tosi upea!!!

    VastaaPoista