Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 26. tammikuuta 2017

ILOINEN PARHETAPAHTUMA

Ykskaks ja yllättäen perheeseemme tuli perheenlisäystä sovitusnuken muodossa. Päivä Oulaisissa työmatkalla ja paluumatkalla päätin poiketa pitkästä aikaa Limingan kirpparilla. Päässä ajatus, älä vaan löydä mitään : ) Tietenkin sieltä löytyi, en millään hennonnut jättää tätä lasta sinne edullisen hinnankaan vuoksi. Halusin kokeilla mitä tuunaamalla saisin aikaiseksi ja niinpä nukke kyytiin ja kotiin maalailemaan.

Tästä lähdettiin liikkeelle...


Ja tähän päädyttiin...


Puuosat maalasin mustalla kalkkimaalilla ja hiukan kulutusta hiomapaperilla. Kankaan käsittelin ensin kahvilla, sen jälkeen patinointiin käytin ruskeaa vahaa ja vaaleaa maalia, jopa hionta pölyt hyödynnettiin tässä vaiheessa : )

Katsotaan nyt jääkö lapsi taloon vai lähteekö se eteenpäin, en ole vielä aivan varma... mutta kiva oli tehdä.

8 kommenttia:

 1. olet kyllä uskomattoman taitava tässä tuunaamisessa!! niin hieno tuli :)

  VastaaPoista
 2. No voi kiitos, vaikka ei tuo nyt niin kovin vaikea ollut toteuttaa... pelkkää sotkemista : )

  VastaaPoista
 3. Hei! Aivan ihana tuli torsosta,olet kyllä melkoisen taitava noissa tuunauksissa ja ideoimisissasi :-) Mielelläni ostaisin sinulta torson jos päätät sen myydä,pitkään olen haaveillut tuollaisesta jota ei vastaan missään ole tullut.Täytyy välillä vierailla blogissasi ja lukea kommenttiloora jos oisit valmis myymään sen ja mielelläänhän täällä vieraileekin ;) Oikein aurinkoista vkloppua :-) T.Marjut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjut, katsotaan jos päätän luopua komistuksesta niin ilmoittelen. Aurinko sinunkin viikonloppuun : )

   Poista
 4. Olipa hieno tuunaus! Minä en olekaan käynyt vähään aikaan Limingan kirpparilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut minäkään käynyt pitkiin aikoihin, muutenkin vähemmän tullut käytyä missään kirppareilla.

   Poista