Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 14. tammikuuta 2017

KRUUNUPÄÄ

Tällä viikolla tuli käytyä kahteenkin otteeseen Tornion suunnalla, töiden merkeissä tottakai mutta aina sitä ennättää poiketa kirpparillakin : )


Pari löytöä tein, toinen on tämä komea näätä-herra joka sai kruunun päähänsä... onhan hän aivan kuningas omalla paikallaan. Se oli niin täydellisen hyvä kuntoinen ja edullinen, että en hirvinnyt pois matkasta jättää ja hyvinhän tuo näytti meille kotiutuvankin.

Toinen löytö oli tämä...


Kellot näyttävät olevan nyt niin suurtahuutoa sisustuksessa, että mukaanhan se lähti tämäkin sitten. Luulen että ei jää meille, mutta katsotaan nyt...komealtahan nuo tiukut näyttää hepan kaulassa : )
Olen kuullut nimityksen tälle rinukello, tietääkö joku onko tämä oikea nimi tälle kapistukselle?

Tänään tein sitten vielä heräteostoksia eräästä paikallisesta ihanasta liikkeestä, saapuvat meille tiistaina... joten siihen saakka pidän jännityksessä. Hiukan ostokrapulaa poden, mutta eiköhän se ohi mene kun saan tavarat omille paikoilleen. Mukavaa viikonloppua, täällä se menee laiskotellen!

6 kommenttia:

 1. Empä ole koskaan kuullutkaan sanaa rinukello, mutta hyvin se passaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain tämä nimi tuli vastaan, en kyllä ole kuullut noin yleisesti. Minusta aisakello on eri juttu, mutta voin olla väärässäkin.

   Poista
 2. Minäkään en ole kuullut koskaan rinukelloista... Mutta komeat kellot joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, kellot kuin kellot...samapa tuo : )

   Poista
 3. No onpas todella hauska kruunupää;) Ja sopii todella hyvin juuri tuohon paikkaan! Hauskat yksityiskohdat vaikuttaa koko tilaan eli aika laajalti yllättäen. Ja heppa on erittäin hyvä löytö myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin oikeassa, on hauskaa käydä paikoissa missä saa ihailla kekseliäitä ja kauniita yksityiskohtia. Omassa kodissaan sitä tahtoo turtua niihin, eikä aina edes huomaa mitään sen ihmeellisempää. Heppa ei ole uusi tulokas, vaan sen kaulassa olevat tiukut.

   Poista