Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 1. tammikuuta 2017

NAULAKKO

Kylppärin naulakkoasia ei olekaan ollut aivan helppo juttu ratkaista, mieluisaa vaihtoehtoa ei vain ole ollut tarjolla. Aiemmin jo mainitsin Indiskan viallisista koukuista joita ei voinut käytännössä kiinnittää seinään, joten oli keksittävä uusi vähintäänkin yhtä miellyttävä vaihtoehto. Päässäni oli ajatus vanhasta talonpoikaisnaulakosta puupinnalla. Kotona on olemassa jo kaksi eri kokoista tällaista naulakkoa, mutta kumpikaan ei ollut oikein sopivan kokoinen ja maalattuja molemmat. Missään ei näyttänyt juuri nyt olevan tarjolla mitään sopivaa, lukuunottamatta yhtä valkoiseksi maalattuna luottokauppa Tarinoissa. Niinpä...hiomapaperi käteen ja väri pois!!

Vanhat kalusteet tekevät tilasta viihtyisän ja sopivat mukavasti vanhan talomme tyyliin. Ai jai että kutkuttaisi jo ajatus saunan remontista, mutta täytynee antaa päätimpurin vielä huilia vähän aikaa : )
Hyvää alkavaa uutta vuotta kaikille ja kiitos siitä että olette olleet mukana touhuissamme siellä ruutujen toisella puolen!

10 kommenttia:

 1. Kaunista on ja vanhan mallin mukainen naulakko on piste i:n päälle!

  VastaaPoista
 2. Pienet asiat tekevät ihmeitä loppusilaukselle : )

  VastaaPoista
 3. Upea lopputulos! Onnellista uutta vuotta 2017!

  VastaaPoista
 4. Ai että on kaunista! Hyvää uutta vuotta ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari, olen niin tyytyväinen kun saatiin vihdoinkin tämäkin remontti tehtyä. Hyvää uutta vuotta sinnekin päin!

   Poista
 5. Hyvältä näyttää, ihan Johannan näköiseltä :) Naulakkokin on just eikä melkein - aivan ihana.
  Kivaa kuluvaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä vaan ei osaa tehdä omaan kotiin muuta kuin oman näköistä, kiitos kommentista : )
   Hyvää uutta vuotta teidänkin perheelle!

   Poista
 6. Kylppärinne on kyllä niin huikean ihana, ettei sanat nyt ihan riitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nöyrä kiitos, olen itsekin tyytyväinen lopputulokseen : )

   Poista