Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 16. tammikuuta 2017

KRISTALLIEN TUIKKEESSA

Taas saatu yksi homma valmiiksi, ei mikään iso mutta venynyt on tämänkin teko jostain syystä. Taannoin Raahesta ostamani kristallikruunu on kaipaillut uutta pistoketta, joten käyttämättä on roikkunut tähän asti nurkassa. Vaikka kaunishan tuo ollut semmoisenaankin, on se vielä kauniimpi valon kanssa : )


Valo tuo kauniisti esille erilaiset seinäpinnat, etenkin rakastan näitä meidän rapattuja kiviseiniä.


Nonni, tulikohan tarpeeksi monta kuvaa tuomaan selväksi että tykkään ; )

8 kommenttia:

 1. Meillä on samantyylinen valaisin keittiössä, tykkään myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniitahan nämä ovat! Toinen odottaa vielä kokonaan uutta sähköistystä, kun vain saisin aikaiseksi viedä sen johonkin : )

   Poista
 2. Vihdoin ehdin tänne kommentoimaan. Kaunis lamppu, tuollaisen ottaisin mielelläni kotiini!
  Teidän uudistetusta kylpyhuoneesta tuli muuten todella upea! Ja niin kauniisti sisustettu vanhoilla esineillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään ja tykkään kyllä kylppäristäkin, huomattavasti kivempi entiseen verrattuna. Kiitos kommentista Mia!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Valo, kristallit ja varjot...kaunis yhdistelmä!

   Poista