Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 12. tammikuuta 2017

KUMPI PAREMPI

Meidän kodin minimaalisen pienen kodinhoitohuoneen pyykkikorin hankinta on kestänyt aikaslailla pitkään...kait se on jo kolmatta vuotta ollut hankintalistalla : ) Ei se millään kiirelistalla olekaan ollut, on vain ollut mielessä että jos ja kun se sopiva joskus vastaan tulee niin sitten ostetaan. Eipä ollut tähän asti tullut, aina on tökännyt vastaan ajatus pienestä lattiatilasta johon se pitäisi sijoittaa. Eilen se sitten välähti ajatus Oulaisissa...
...tähänkin saakka pyykit ovat olleet pöydällä äärettömän rumassa muovikorissa, niin miksipäs ne ei olisi siinä jatkossakin jos vain kori on nätimpi.


Vai onko se??

4 kommenttia:

 1. Kaunis kori ja hyvä idea. Vanhoissa pienissä tiloissa pitää aina säveltää. Meijän kirppikseltäkö löysit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monenlaista sävellystä sitä saa ja pääsee tekemään vanhan talon kanssa : ) Jos olet Oulaisista, niin kyllä vaan sieltä kori juurikin löytyi.

   Poista
 2. Voi miten nätti kodinhoitohuone!
  Kyllä vain tuo uusi kori sopii tyyliin ja tunnelmaan.
  Näyttää löytyneen vanhallekin korille käyttöä.☺☺

  VastaaPoista