Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 17. tammikuuta 2017

NAMU

Tänään ne tuli, kaksi namua kotiamme kaunistamaan. Tässä niistä toinen, sen enempää selittelemättä.
 Jos voi sanoa rakastuvansa johonkin esineeseen, niin nyt kyllä voisin niin väittää : )
Ensin oli suunnitteilla aivan toinen paikka kaapille, mutta koska tämä on vaan niin ihana, halusin sen näkyvämmälle paikalle. Kuten tiedätte, yksi asia johtaa toiseen ja niinpä tavaroita piti hiukan karsia kaapin ympäriltä. Vaikka mitkään konmarit eivät taida meillä koskaan tulla noudatettavaksi, jokin siltikin pani minut taas karsimaan tavaraa vähemmäksi... jopa verhotkin lähtivät tällä kertaa. Miten tämä tavara vaan on alkanut niin ahdistamaan, taitaa tulla taas paljon aarteita lisää myyntiin kun pääsen vauhtiin. Kirppislaatikkoon olenkin jo kerännyt jotain,  osa lähtee eteenpäin antiikkikauppiaalle.
Ihanuus löytyi meidän paikallisesta aarreaitasta nimeltään Wanhan Talon Tavarat, täältä tuppaa löytymään vähän turhan ihania huonekaluja!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Sari, samoin sinulle...hyvää keskiviikko yötä : )

   Poista
 2. Onpa kaunis kaappi, -kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.☺
  Tuollaiset aarreaitat, -kirpparit ja antiikkiliikkeet on "pahoja"... ;)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä edes uskalla mennä tällaisiin paikkoihin, vaarana on sortua ihanuuksiin : )

   Poista