Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 23. tammikuuta 2017

MYYTÄVÄNÄ

Nyt olisi sitten myynnissä meidän ruokapöytä tuoleineen ja vähän muutakin. Joku joskus kysyi myisinkö keittiön kaluston, silloin en ollut vielä siihen valmis. En tiedä olenko valmis vieläkään, mutta myynnissä ne nyt kuitenkin on. Pöydän koko on aivan huippu ihana, koska sillä on syvyyttä metrin verran...mahtuu kivasti kattamaan herkut pöytään ja tilaa jää vielä ruokailullekin. Tätä jään kaipaamaan, mutta meille pöytä on liian iso. Pöydän koko on siis 185cm x 100cm x 76cm, se on teetätetty Helsingin Puupajalla vanhan mallin mukaan, kansi on tehty vanhoista lattialankuista...todella upea ja ei varmasti tule toista vastaan. Tuolit kuuluu kauppaan ja niitä on 6 kpl, numeroitu 1-6. Koko setin hinta on 600€, itse maksoin pelkästään pöydästä 1100€. Nyt tuolin kappalehinta on 40€ ja pöydän hinnaksi jää 360€.
Jos kiinnostuit, niin laita viestiä kommenttikenttään.
Myyn myös vihreät vanhat nojatuolit, 2 kpl. Jousitus hyvä, kankaassa jotain sanomista, mutta ei ole minua haitannut. Aivan ihanan malliset sirot tuolit, 100€ yhteensä molemmat.Vanhat nukenvaunut, korkeus kuomuineen 92cm. Ollut nukkeharrastajalla ja hän on kunnostuttanut vaunut, joten todella hyvä kuntoiset ovat. Hinta 200€
Kiva lamppu, uutta vastaava...vain vähän aikaa ollut itsellä käytössä. Uuden hinta 78€, nyt myyn 40:llä. Asennus kiinteästi sähkörasiaan, toki tähän voi liittää johdonkin jos haluaa.


Kaikki nämä löytyvät Tori.fi sivuilta myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti