Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 22. tammikuuta 2017

SE OLI MENOA NYT

Voi miten iloisesti mies yllätti, tänään alkoi saunan puolella tapahtumaan : ) Vanhat, niin joskus muodissa olleet muotolauteet lähtivät lennosta pihalle. Sinne meni, hei hei... ei jää ikävä!! Meidän mutterin muotoinen saunamme oli noiden lauteiden kanssa kuin karuselli, nyt tehdään hiukan selkeämmät ja perinteisemmät tilalle. Seinät ja katto saavat saman tummanruskean sävyn kuin kylppärin puolellakin, myös uusista lauteista tulee tummat. Koska katossa on todella suuri maisemaikkuna, saa tummasävy tilasta hiukan hämyisemmän. Myös uusi kiuas on jo enemmän kuin aiheellinen, onneksi saadaan samalla hiukan kauniimpi yksilö silmän iloksi.


 Mauno häärii tapansa mukaan mukana touhuissa...
Tässä on nyt meidän lauteet...Sauna on lämpiämässä, luulen että tulee todella rentouttava olo keikkuessa tuolla orrella : )

2 kommenttia: