Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







maanantai 10. kesäkuuta 2019

IHAN ITSEKSEEN

Joka kerta kesätorpalla käydessä tuntuu siltä että rakastun aina vain enemmän, tämä vanhus on vienyt sydämeni 💓 Pikkuhiljaa paikat kohentuvat oman näköisiksi ja kissatkin ovat saaneet oman ulkoilutarhan pihalle. Mauno ja Kerttu osasivat yllättävän pian asettua taloksi pienen alkujännityksen jälkeen, automatkakin on sujunut melkein täydellisesti... mitä nyt Kerttu hiukan muistuttelee itsestään pitkin matkaa : )
Nyt olen ollut parina viikonloppuna siellä aivan yksin kissojen kanssa, mies on ollut omilla reissuillaan kalassa pohjoisessa. Voi veljet että olen nauttinut näistä päivistä, olen puuhastellut hiukan remontin parissa, kasannut uudet puutarhakalusteen, lämmitellyt saunaa ja nauttinut rauhasta.

Tämän postauksen kuvat ovat reilun viikon takaa, silloin omenapuut sekä tuomi olivat kukassa ja uuneja piti vielä lämmitellä. Menin jo keskiviikko iltana ja takaisin tulin vasta maanantai aamuna, tuntui jo pienelle lomalle vaikka perjantain teinkin töitä puhelimen äärellä. Lauantaina käväisin Vaasassa mutkan hakemassa pari juttua Vallgårdiin ja iltapäivällä kävi sitten mukavat vieraat Kokkolasta. He toivat mukanaan muutaman hankkimani tavaran, vihreät unelmat vilahtelevatkin seuraavissa kuvissa. Mutta nyt asiaan, liuta kuvia meidän torpalta.









Ensimmäiset päivät tuuli ja myrskysi, tunnelmaa tupaan toivat tulet uuneissa ja kynttilöissä.




Kiireettömät aamut olivat ihania...





...ja auringonlasku iltaisin on niin kaunis vanhojen ikkunaruutujen takaa katsottuna.


Nautin jopa nurmikon leikkuusta : )








Naapurissamme on kaunis rakennus 1600-luvulta, museo on avoinna kesä sunnuntaisin juhannuksesta eteenpäin.



Vihreän sohvan piti mennä alunperin yläkertaan, mutta olisi pitänyt katkaista yksi jalka että se sinne olisi mennyt. Joten jäi siihen ja oikeastaan sen paikka taitaa olla juurikin tässä hyvä.













Näissä tunnelmissa tällä kertaa. Kahden viikonlopun aikana olen saanut rempattua porraseteisen ja verannan, niistä kuvia seuraavassa postauksessa. Siihen saakka hei vaan ja aurinkoista viikkoa sinne!

2 kommenttia:

  1. Kyllä on kaunista! Ei ihme, että viihdyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana ❤️ Olisin niin mielelläni koko kesän täällä, mutta ne työt 😩

      Poista