Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 22. elokuuta 2016

ANTIK HELEN

Viikonlopun matkalla ohitimme myös Kokkolan, oli aivan pakko käydä jälleen Antik Helenissä Heidiä moikkaamassa. Joka kerta putiikissa on aivan uuden näköinen järjestys, niin nytkin vaikka edellisestä käynnistä ei ole kauankaan aikaa. Täällä jos missä menee pää pökkyrälle kaikesta kauneudesta!!


Enpä voi taaskaan sanoa muuta kuin että, käykää ihmeessä!!

Mukavaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Miten ihastuttava paikka! Piti aivan tutkia kuvia tarkemmin, koska meillä kävi kesällä pihakirppiksellä Kokkolan suunnalta antiikkikauppiaita ja ottivat oikeastaan kaiken antiikin mitä myynnissä oli.. Nimeä en nyt muista keitä he olivat mutta äkkiseltään en näe että ainakaan täällä olisi meidän vanhoja tavaroita. :) Kirjoitin taas hassuja aamun ajatuksia tänne näköjään. :) Kiitos vinkistä, täytyy kyllä joskus käydä kun pyörähtää Kokkolan suunnilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihana, koskaan en tyhjin käsin pois lähtenyt : )
   Olisinpa ollut pihakirpparillasi, ilmeisesti olet myynyt kaikkea kivaa mikä kauppiaitakin kiinnostanut.

   Poista