Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 17. elokuuta 2016

HAIKEAA

Täällä taas yksi kesäihminen marisee tulevaa syksyä, kyllä se vaan niin siltä eilen myrskyssä tuntui...onneksi tänään taas aurinkoa ja lämpöä aamun sateiden jälkeen.
Alla oleva kuva muisto kivoista ja jännittävistä vieraista : )


Kesäkukkaset osa ovat jo aikapäiviä sitten saanut heittää roskikseen, mutta ne jotka ovat menestyneet kukkivat sitäkin kauniimmin yhä...
 Tienpientareilta poimin vielä kaikki mitä löytyy mukaan : )Nämä kukat minusta ovat vielä hauskoja kuivuneinakin, niinpä ne saa rauhassa rupsahtaa ja ilahduttaa vielä koko tulevan talven.
Kuka opettaisi minua ottamaan kaiken ilon irti syksystä!!!

4 kommenttia:

 1. Todella kauniit kuvat!
  Ihanat kesäkukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Voi miten toivoisin kesän vielä jakuvan, onneksi nyt taas on saanut nauttia lämpimästä ja auringosta :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ne jotka ovat elossa, kukkivat todella kauniisti vielä :)

   Poista