Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 21. elokuuta 2016

MISTÄHÄN ALOITTAISI?

Onpas taas niin kiva ja tapahtumarikas viikonloppu takana, että en edes osaa päättää mistä aloittaisin. Mutta jos mentäisiin siinä järjestyksessä kuin oli tapahtumatkin, ja lupaan että kuvia on taas paljon...joten hyppikää yli jos kyllästyttää : ) Joudun tekemään myös tämän viikonloppumatkan postauksen useammassa osassa, muuten siitä tulee niin superhyper pitkä juttu että kukaan ei taatusti jaksa pysyä mukana.
Tästä se lähtee...


Teucca lähti liikenteeseen perjantaina, nokka kohti Uusikaarlepyytä ja siellä Juthbackan markkinoita. Matkalla satoi vettä...


 ...mutta perille päästyämme säästä kehkeytyi todella loistava : )Ei ole aivan tuulesta temmattu juttu se, että tässä vuosittaisessa tapahtumassa käy jopa 35 000 henkeä!!! Se on aikamoinen määrä pienellä kylällä.


Myyjiä oli yli 700!! Kuten yksi kauppias sanoi...tämä on sisustajan unelmatapahtuma : )


Paikka on sama missä yövyimme muutamia viikkoja aiemmin, kaunis alue. Kun pääsimme perille, olin sanaton...MINÄ!!! Se myyjien määrä oli aivan valtava ja mitä kaikkea taas olikaan tarjolla, valinnan vaikeutta todellakin oli ilmassa!!Näissä kuvissa on vain murto-osa kaikesta mitä tarjolla oli. Siitä kivat rompepäivät, että suurinosa myyjistä myy antiikkia ja vanhaa tavaraa. Tästä taisi tulla toinen uusi perinne kesän menoihimme : )
Alla oleva kuva on kahviosta joka oli markkina alueella.


Asuntoauton hankinta on todellakin osoittautunut hyväksi hankinnaksi, nämä tapahtumat jäisi luultavasti käymättä jos yöpyminen olisi hotellien varassa. Tähän tapahtumaan oli tullut autoilijoita ja vaunuilijoita valtava määrä, se on otettu myös huomioon ja yöpymisiin oli varattu isot alueet. Markkinat kestävät täällä yömyöhään ja ihmiset viettävät siellä todellakin aikaa.
Me olimme kuitenkin suunnitelleet hiukan muuta ja lähdimme yöpymään rauhalliselle rantapaikalle Luotoon.

Ihana rauhoittua aloilleen illan päätteeksi ja saimme vieläpä kaupan päälle upean täydenkuun maiseman...


Mitä seuraavana päivänä teimme, siitä lisää seuraavassa postauksessa. Ja arvaatte varmaan myös, että en aivan tyhjin käsin kotiin tullut tältäkään reissulta ; )
Aurinkoista sunnutai iltaa!

6 kommenttia:

 1. Huokaus, asuisipa sitä vähän ylempänä niin pääsisi tuollaisille markkinoille! Aavistan, että olet tehnyt aivan poikkeuksellisen upeita löytöjä, joten jään odottelmaan raporttia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika huippu tapahtuma, meiltä vielä aika kohtuu matkakin :)
   Löytöjä tein, mutta olin taas päättänyt että mitään hillitöntä määrää en tavaraa haali kotiin viemisiksi.

   Poista
 2. Kiitos kuvista. Kalenterissa luki juurikin tälle päivälle tämä tapahtuma, mutta pieni pala näinkin antoi hyvän mielen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että ilahduit kuvista, ensi kesänä markkinat taas ;)

   Poista
 3. Oioioi, tuonnehan pitää joskus päästä - näyttää ihan onnelalta <3 Minä taisin myös tehdä ennätyspitkän postauksen - sitä taitaa olla liikkeellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, aikamoiset markkinat! Postaukset tahtovat venyä, kun ei malttaisi jättää kuvia poiskaan...etenkin kun aina ajattelen että on kiva käydä täältä kurkkimassa menneiden vuosien tapahtumia.

   Poista