Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 28. elokuuta 2016

AURINKOA JA MYRSKYÄ

Viikonlopun sää on ollut vuorotellen aurinkoa ja myrskyä, onneksi sitä mukavampaa enemmän. Tänään onkin niin ihana auringonpaiste että on edes vaikea kuvitella että eilinen ilta oli todella tuulinen ja synkkä.Naapurin isäntä ajoi pihaan tällaisen komistuksen, on se niin hieno!!Vaikka syksy on kyllä aivan ehdottomasti jo ovella, päätti tällainen pieni yksilö vielä yllättää pihaterassilla : )


Luonnosta kerättävät kukat ovat jo melko harvassa, niinpä turvauduin harsokukkiin...Onneksi näitä saa hankittua pitkin talveakin. 

Koska lauantaiksi oli luvattu kunnon myrskyä, pidimme pienimuotoiset venetsialaiset kotipihallamme jo perjantai iltana.
Sytyttelimme kynttilöitä ja istuimme iltaa nuotiolla. Ja kun ilta hämärtyi...
 ...ja vielä hämärtyi...

 ...oli tunnelma aivan sadunomainen. Tätä vuodenaikaa vihaan ja rakastan yhtäaikaa, tänä viikonloppuna ehkä taas rakastin!

1 kommentti:

  1. SCHAUT so gemütlich aus...

    wünsche noch einen schönen ABEND
    bis bald die BIRGIT aus TIROL

    VastaaPoista