Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 29. elokuuta 2016

LIISTERÖINTIÄ

Pientä saamattomuutta ollut ilmassa, mutta nyt sitten sen vihdoinkin tein viikonloppuna. Vanhat sanomalehdet ovat odotelleet jo tovin pääsyä seinään, mutta hiukan on kehtuuttanut homman aloittaminen. Mutta kun työn aloitti, ei siinä loppujenlopuksi kauaa aikaa mennytkään. Nyt eteisen seinää koristaa vanhat lehdet, ohi mennessään voi lukaista vaikkapa sarjakuvia : )
Koska vanhat lehdet olivat aika hauraita käsiteltäviä jäi pintaan joitakin ryppyjä, mutta oikeastaan ne ei haittaa ollenkaan. Laitoin liisterin suoraan seinään ja liimasin lehdet siihen kiinni, seuraavana päivänä pensselöin suojaksi JDL:n primer & sealerin. Kohta on tämäkin maansuurin tavaratalo historiaa täällä Oulussa...
Kirjoituskone on 25 euron löytö Raahesta, otin mukaani kun halavalla sain (muistutan jo pikkuhiljaa Sulo Vileeniä)


Jos ja kun keksin valkoiselle kaapille jonkin muun paikan talossamme, saa se väistyä tältä paikalta ja tilalle haluan jotain aivan muuta kevyempää. Nyt mennään hetki näin, katsotaan mihin saisin tämän kaunottaren mahdutettua.On muuten äärimmäisen vaikea kuvattava ja voin kyllä sanoa että livenä paljon paremman näköinen, lopputulokseen olen tyytyväinen kunhan vielä saan kalustettua tilan loppuun. Lintuhäkit matkasi jo toiseen tilaan, saapas nähdä mitä tähän loppujen lopuksi keksin kivaa : )

Näin se on maanantai kohta selätetty, huomenna nokka kohti Rovaniemeä. Aurinkoista viikkoa!!

10 kommenttia:

 1. Kauniit lehden sivut olit löytänyt, vanhat mainokset yms. ovat ihan parhaita. Tuollainen seinä sopii teille just nappi silmään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat lehdet ja kirjoitustyyli niissä on todella ihania. Tykkään seinästä, mutta kaluste on väärä...vielä pientä hiomista :)

   Poista
 2. Vanha sanomalehti näyttää tosi hyvältä seinässä ja sitä vasten kaikki huonekalut ja esineetkin näyttää paljon paremmalta, mikähän siinä on :D Mä aion myös seuraavassa kämpässä tapetoida ainakin yhden seinän vanhoilla sanomalehdillä, pitää nyt jo ostaa lehtiä varastoon kun kirppiksiltä löytää halvalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa ja värimaailma kellastuneissa lehdissä on niin kaunis. Eikun lehtiä keräämään!

   Poista
 3. Voi hitsi kuinka kiva seinä. Sopisikohan lehtiseinä Isolankin eteiseen - siellä on vielä edellisten asukkaiden tapetit yli 20 vuoden takaa.... hmmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sopii sopii, eikun liisteröimään!

   Poista
 4. Onpa hyvännäköinen seinä!
  Ei varmaan ollut helppoa tehdä, -vanhat sanomalehdet ovat melkoisen hauraita.
  Kaunis vanha kirjoituskone.
  Itselläni on samanlainen/tyylinen, -josta maksoin puolet enemmän kuin sinä omastasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehdet olivat todellakin hauraita, mutta yllättävän helppo homma kuitenkin. Kun laittoi liisterin seinään ja liimasi lehden siihen kiinni, niin paperi ei kastunut kuitenkaan. Muutamia ryppyjä jäi, kun en hirvinnyt liikaa oikoa.
   Et ole mielestäni maksanut paljon sinunkaan kirjoituskoneesta, kyllä hinta on monesti paljon enemmän.

   Poista