Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 26. elokuuta 2016

VIIME VIIKON AARTEET

Viikon takaisesta matkasta on ollut niin paljon kerrottavaa ja näytettävää, että en ole hirvinnyt kilometrien mittaisiin postauksiin enään ympätä mukaan kuvia löydöistä mitä tietysti myös mukaan tarttui.
Siihen nähden mitä jälleen tarjolla olisi ollut, olin hyvin maltillinen. Päätin että ostan vain sellaista joka todellakin sykähdyttää sisintäni jollain tavalla, jotain niin erikoista mitä en ehkä varmasti löydä enään toiste. Ja tietysti myös halusin että löydöille on omat paikkansa missä tulevat esille, ettei tarvitse väkisin johonkin koloon ympätä muiden sekaan. Näillä kriteereillä nämä valikoitui mukaani Juthbackan markkinoilta...
Vanha peltinen kuormuri oli niin symppis, vähän lakkaa päälle ja hento kukka lavalle...se on siinä : )
Myös elämää nähnyt pieni kyltti sykähdytti ja niinpä mukaan pääsi.


Samoilla linjoilla mennään näiden lasten saappaidenkin kanssa, hellyttävät ja "vähän käytetyt"...


 Vanha myrskylyhty toimii hyvin kynttilänkin kanssa, aivan huippu ihana!!

Kukkapiikkejä tarvitsee aina...


Nämä markkinoilta tällä kertaa, mutta koska poikkesimme myös muualla niin aivan tähän ostokset eivät jääneet. Kälviän ihanasta putiikista ostin jäätelöiden lisäksi patinoituneen (= ruostuneen) litran mitan aivan vain kukkia varten. Pidän niin näistä rujon ja kauniin yhdistelmistä, liekkö vähän outo maku mutta kun vaan tykkään : )


Antik Helenistä sain mukaani puolituntia : )Ja kauniin pullon, vaikkapa tähän käyttöön


Nämä saivat sydämeni sykkimään. Toki moni muukin, mutta koska kotiimme ei aivan kaikki mahdu niin suosiolla jätin ne ostamatta. Ai että olen taas niin ylpeä siitä, että olen oppinut hillitsemään itseni näiden aarre hankintojen kanssa. Vaikka...olihan tässä taas ihan tarpeeksi ; )

Leppoisaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti