Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 13. elokuuta 2016

NOJATUOLIIN JÄMÄHTÄNYT

Mitenkähän tämä arkeen palaaminen voikin tuntua ykskaks niin rankalta, illat menee suurinpiirtein sohvalla maaten ja torkkuen?? Jos istua jaksaa, niin nojatuoli on lempipaikkani...siitäpä sitten löhöasennosta tuli otettua kuvia siltä kantilta : ) Tällaiset ovat näkymät olihuoneestamme nojatuolista käsin...Pihalta nappasin yhden oksan ruususta sisällekin, se vain jaksaa kukkia komeasti vaikka en ole edes lannoittanut sitä kertaakaan : )
Kerttu tapitti vieressä odotellen rapsutuksia...


...mjau, etkö huomaa!!
Näin tuli kierrätettyä kameraa itsensä ympäri : ) Laiskuus huipussaan, onneksi on lauantai ja kas...ei väsytä yhtään!
Leppoisaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Mikään ei joskus ole niin kivaa kuin kunnon laiskottelu!
  Taannoin kun selasin omia kännykkäkuvia, niin alkoi naurattaa kun huomasin kuinka paljon siellä oli noita samanlaisia villasukkakuvia 😄 -vaan villasukathan on loistavat ja jalat pitäiskin nostaa ylös...

  Ps. Tuo sohva on ihan hiivatin hyvännäköinen 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan laiskottelu kivaa on, mutta kyllä nyt on tämän akan vetänyt lomanjälkeinen arki aivan piippuun. Piti jo käydä ostamassa kaikenmaailman vitamiinit, jospa se tästä kun niitä nappaa.
   Eiks ole muuten komeat sukat?? ;)

   Poista