Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 15. elokuuta 2016

HÄTÄ KEINOT KEKSII

Viikonloppuna tuli maalattua ja liimattua nauhaa urakalla. Juurikin niin, maalattua nauhaa!!


Että voi olla joskus vaikeaa löytää juurikin sitä mitä tarvitsee ja nyt oli oikea metsästys urakka tämän verhoilun viimeistelyyn tarkoitetun reunanauhan kanssa. Se oikea väri ja HINTA, siinäpä sitä olikin. Kun näinkin suuresta kaupungista kuin Oulu ei löytynyt moista ylellisyyttä, täytyi tietenkin turvautua netin ihmeelliseen maailmaan...sieltähän löytyy kaikki.
Mutta se värin valinta kuvien perusteella on vähintäänkin arveluttavaa...uhh ja hinta 3,90€ metri, siinäpä tilaa summassa 80 euron edestä nauhaa. Tadaa...sitten se löytyi ja alle euron metri (Deco Texa), mutta kuten arvata saattaa...väri ei ollut sittenkään oikea vaikka se siltä kuvassa näyttikin. Sohvan pellavakankaaseen liian keltainen ja vielä liian kiiltäväkin, ei ei, ei käy päinsä!!
Sitten tuli oiva idea mieleen, mikäpä muukaan kuin JDL:n kalkkimaali. Johan alkoi tulla sopivan väristä nauhaa kun viitsi vaivan nähdä, niinpä maalasin 20 metriä nauhaa : )


 Maunon kanssa yhdessä aloimme hommiin ja seuraavaksi 20 metriä liimausta : )
Tuli aikasemmin jo hehkuteltua valmiista sohvaprojektista, mutta oikeasti ne ovat vasta nyt kokonaan valmiit. Kyllä viimeistely on se piste i:n päälle!Kaveri oli samassa paikassa koko homman ajan, hiukan vaivautui siirtämään päätään että saadaan nauha paikoilleen joka mutkaan : )

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kyllä tuli upeaa jälkeä. Viimeisteltyä tosiaan. Kaunista!

  VastaaPoista
 2. Siitä tuli hieno!
  Hyvää tiistai päivää!

  VastaaPoista
 3. Nyt ne sitten on todellakin valmiit.
  Mukavaa tiistai iltaa...se olis jo sitten huomenna puolessa välissä työviikko :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä, todellakin, -hätä keinot keksii! Mainio idea!(peukutan)Tuli upeaa jälkeä!
  Apulainen näyttää ottavan homman aika rennosti!☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmitti jo valmiiksi, että sama etsintäruljanssi jatkuu ja sohvat eivät valmistu vieläkään...mutta maalilla näköjään selvittiin tästäkin :)

   Poista