Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 27. elokuuta 2016

VOIHAN SULOISUUS

Viikolla olin Kajaanissa yhden päivän ja ennätin samalla reissulla käydä myös ystäväni luona kyläilemässä. Voihan ihanuuspakkaus mikä sinne oli kotiutunut!!! Vielä toistaiseksi nimeä vailla suloisuus hurmasi minut täysin!!Kyllä eläinvauvat ovat niin syötävän suloisia rakkauspakkauksia että : )


Tässä kodissa kissoja on neljä kappaletta, kuviin suostui tällä kertaa vain tämä pikku herra ja Vihtori...Ihania ne on nämä omatkin karvakasat  : )
Sää muuttui myrskyiseksi alkuillasta, joten yhtä leppoisissa merkeissä taidamme viettää itsekin iltaa.
Ihanaa lauantaita!

6 kommenttia:

 1. Voi tuota pientä <3 Mutta kisut on muutenkin niin ihania, meilläkin niitä kaksi kappaletta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän kissat ovat niin ihania lemmikkejä, vaikka niinhän ne on kaikki muutkin :)

   Poista
 2. Pienet kisut on varmaan suloisinta, mitä on;) Ja olet taas tehnyt valtavan ihania löytöjä, mitä luin aikaisempia postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki vauvat ovat niin suloisia, harmi kun se aika vaan on niin lyhyt.
   Löytöjä on tullut tehtyä, paikatkin olleet aivan huikeita mistä niitä on haalittu.

   Poista