Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 21. tammikuuta 2017

KYLLÄ MINÄ MIELENI PAHOITIN

Piti muutama tunti odottaa että en ala kirjoittamaan tänne liian pahoja sanoja, hiukan lauhtuneena kuitenkin purnaan ja sanonpahan vaan että pidä tunkkis : (

Ostin tässä taannoin Kiiminkiläisestä sisustuskaupasta pesuhuoneeseemme seinäkorin, maksoin siitä yli 80 euroa. Katsoin silloin vahingossa hinnan väärin ja vasta kotimatkalla aloin ihmettelemään loppusumman suuruutta. No ei siinä mitään, oma moka ja ajattelin että seinäkori on sen arvoinen koska on niin kaunis. Tähän päivään asti se on odottanut pesuhuoneremonttia kaapissa ja nyt kun se sitten olisi käyttöön tullut, rapsahti siitä korin pidike poikki ihan tosta vaan... aivan selvä valmistusvirhe koska mitään sen ihmeellisempää sille ei ollut tapahtunut. Siis kori ei ole ollut päivääkään käytössä, maksoin siitä yli 80 euroa ja se on käyttökelvoton!!!
Kun sitten menin tänään liikkeeseen reklamoimaan tuotteesta, sain vastaukseksi ensin epäilyn siitä että olen itse sen rikkonut. Entisenä kauppiaana kuulema tiedän, että ei sitä voi millään noin vaan hyvittää. NO EN TIEDÄ, eihän se minun vikani ole että tuote on viallinen. Ja se että minua epäillään siitä että olisin sen itse aiheuttanut, suututti todella! Nyt sitten odotellaan mitä sanovat toimittajan puolesta, olenko itse sen rikkonut vai en. Kyllä todella ärsyynnyin ja vannoin että en osta täältä enään yhtään mitään, onneksi ei kuulunut lempikauppoihini vaikka nättiä siellä onkin. Pitäkööt korinsa, sinne se jäi... mitäpä minäkään sellaisella euromäärällä tekisin... en kait mitään. Olisin kyllä ostanut sen edestä jotain kyseenomaisesta paikasta, mutta enpä sitten kuitenkaan : (

Onko teille kenellekään koskaan käynyt noin? Ymmärrän kyllä että kauppiasta harmittaa ottaa tällainen omaksi tappioksi, mutta on minusta kyllä todella röyhkeää myös viedä asiakkaalta tuollainen summa johon on saanut vastineeksi tuotteen jota ei voi käyttää.



No onneksi tätä pettymystä hiukan helpotti nämä todella edullisesti saadut kaksi aivan tuliterää lamppua meidän paikallisesta Aarrearkku kirppikseltä.
Sainpahan nyt purnattua, jo helpotti : )

10 kommenttia:

  1. No höh, menipä mönkään alusta pitäen :(. Pidän peukkuja, että jokin hyvitys edes tulee! Joskus vaan menee ostos pieleen, toivottavasti et jää liian pitkäksi aikaa harmittelemaan, kun ei se kuitenkaan muuta asiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään näinkin voi käydä, harmittaa vain kun on kuitenkin suht isosta rahasta kysymys ja se asenne millä tähän suhtauduttiin. Kauppias kuitenkin tuntee minut, en ole koskaan aikaisemmin palautellut tai reklamoinut ostoksistani...enkä hitto osaa edes valehdella.
      No, asia on nyt ollut ja mennyt...tiedänpähän vain mistä en ainakaan osta enään mitään!

      Poista
  2. Oho. Melkoinen hinta korilla, joten pitäisi olla jotain laatuakin. Toivottavasti saat hyvityksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinäpä se, luulisi olevan hiuksn kestävämpi tuohon hintaan. Kyllä meinaa pikkusen ärsyttää tuollaisen rahan hukkaan meneminen : (

      Poista
  3. Harmittaa sun puolesta :( Kyllä 80e kirpaisee ehjästäkin, saati ettei pääse edes käyttöön. Toivottavasti saat hyvityksen tai uuden tilalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, kyllä tuommoinen summa on jo iso raha. No katsotaan miten käy.

      Poista
  4. Ei ole siinä liikkeessä kovin kauaskatseista myyjää, jos ei tule ollenkaan vastaan. 80 euroa voi tuntua isolta rahalta hetkellisesti, mutta pidemmän päälle olisit ehkä käyttänyt rahaa liikkeen tavaroihin monin kerroin. Nyt et varmaankaan enää astu jalallasikaan liikkeeseen ja kerrot tästä epäonnisesta tapauksesta eteenpäin, jolloin liike saa huonoa mainosta. Jos hän olisi tullut edes osittain vastaan, niin olisit todennäköisesti kehunut liikkeen pitäjää reiluudesta. Olisi edes antanut valita tuotevalikoimasta jotakin vastineeksi rikkinäisestä tuotteesta, mutta jotkut on niin ahneita etteivät ajattele asiaa laajemmalti. Voin niin samaistua kiukkuusi asian suhteen, koska mullekin on käynyt samalla tavalla. Tälläisellä toiminnalla menettää ainoastaan asiakkaan. Eli kauppiaan tappioksi menee loppupeleissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet niin oikeassa! Vaikka tapanani ei ole aivan pienistä tänne alkaa marisemaan, mutta nyt kyllä suututti. Ei enään tee mieli ostaa tuolta mitään, onneksi ei ole kuulunut ykköskauppoihini : )

      Poista
  5. Vierähti taas muutama tunti lukiessani sinun ihaa tekstiäsi. Kiitos kun jaksat kirjoitella. Oikein hyvää ja aurinkoista kevättä teidän koko poppoolle (kisulit mukaan lukien)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi kun täällä käyt, onhan se kiva kirjoitella jos joku lukeekin. Vaikka itselleni tavallaan kotipäiväkirjaa pidänkin, on samalla silti kiva pitää tätä vähän kuin harrastuksena. Koska tykkään katsella toisten blogeja ja ideoita, miksi en jakaisi silloin omaanikin.
      Aurinkoa kevääseen sinullekin Kaija!

      Poista