Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!sunnuntai 17. joulukuuta 2017

IHMEELLINEN LUONTO

Viikko vielä ja on JOULU ja onneksi myös lunta!! Luonto on niin kaunis valkoisella kuorrutettuna, me suomalaiset olemme niin onnekkaita kun saamme kokea joka vuosi neljä niin erilaista vuodenaikaa! Laitetaanpa muutama kesäkuva samoista paikoista pihallamme... Aikamoinen ero!!

4 kommenttia:

 1. No nyt on kyllä oikein joulumaisemat! Toivottavasti pysyykin! ❄️❄️❄️

  VastaaPoista
 2. Saa nähdä, lämpötila lämpimän puolella... huoh 😩

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Myönnettäköön, mutta kun tarkemmin asiaa ajattelee... on talvessakin puolensa 😀

   Poista