Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!sunnuntai 31. joulukuuta 2017

ÄIDIN TYTTÖ

Vaikka uuden vuoden aatto olisi varmasti nyt enemmän sopiva aihe, niin siitäkin huolimatta on aivan pakko tulla välillä päivittämään tyttären koti projektia. Kaksi höperöä naista kun laittaa tuulemaan, niin eihän siitä voi kun syntyä ihana koti. Ei ole omena kauas puusta pudonnut, tuntuu olevan sisustaminen verissä : )
Tulipahan taas kuvia, mutta mitään en raaski poiskaan jättää : ) Sisustaminen jatkuu vielä himpun verran, kyllä kelpaa neidin huusholleerata omassa pikku kodissaan. Hänellä on niin varma oma maku ja ei kyllä yhtään moittiminen hyvästä tyylistä!

Nyt Uutta Vuotta vastaanottamaan, mukavaa iltaa ja vuoden vaihdetta!

2 kommenttia:

  1. Onpa viehättävä ja tyylikäs nuoren naisen koti! Ja varmasti ädille ihanaa päästä puuhaamaan yhdessä tällaisen kivan asian äärellä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan kyllä kodista huomaa että se tytön sisustama. Pieni koti on niin suloinen ja oikein sopiva nuorelle naiselle 😀

      Poista