Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!torstai 7. joulukuuta 2017

KAAPPEROINEN

Syksyllä ostin Lunda Gårdista Pietarsaaresta ihanan seinäkaapin, jonka olin suunnitellut tulevaksi keittiöömme.


Kaappi kaunotar oli hellyttävä myös tällä vanhalla ruskealla sävylläänkin ja siksipä se onkin saanut olla kaikessa rauhassa odottamassa varmuutta siitä että en tekisi liian hätiköityä päätöstä sen maalaamisessa. Mutta viime viikolla koitti vihdoinkin päivä että kyllästyin sen lojumiseen lattialla, nyt oli jo aika saada se seinälle ja arvatenkin kaiken pitää tapahtua heti eikä viidestoista päivä. Niinpä kaapperoinen sai luvan vaihtaa väriä enään sen enempiä miettimisiä, päätös maalaamisesta oli tehty...


Väriksi valikoitui hyväksi havaittu tuttu kermanvalkoinen (Y307) ja enään en kadu yhtään tätä muutosta! Seinältä hylly pois ja kaunotar tilalle!


 Vanha naulakko on myös pitkään odotellut omaa paikkaansa ja nyt sekin sitten löytyi!


Tulipahan taas monta kuvaa, mutta hyppikää yli jos tympii... minusta se vaan on niin ihana : )

2 kommenttia:

  1. En kestä miten ihana kaappi ja hylly!! Ja mikä tunnelma kaikkine ihanine tavaroineen!! Kaija tahtooooo!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa vaan montako asiaa haluaisin teiltä... oikeastaan koko talon!! Mutta niinhän sitä suunniteltiin vaihtoa 😀

      Poista