Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!perjantai 29. joulukuuta 2017

KIVA PIENI SISUSTUSPROJEKTI

Niin vain kävi että tyttären asuminen Tampereella jäi lyhyeen, niin kuin kaikki tiedämme elämäntilanteet saattavat muuttua hyvinkin pian etenkin nuorten kohdalla : ) Kahdesta vaihtoehdosta Oulu voitti tällä kertaa, vaikka ero hyvistä ystävistä ja työkavereista ei ollutkaan helppoa.
Mutta asioilla on tapana järjestyä (todella viisas sanonta ja minun voimalauseeni vuosien takaa jonka opin Kaija ystävältäni), olen todennut että näin se vaan tuppaa olemaan... tavalla tai toisella!

Viikon sisällä olimme löytäneet uuden ihanan kodin ja monta hyvää löytöä tori.fi sivuilta sekä alennusmyynneistä, sillä vaikka tavaraa tuntui olevan muutossa yllättävän paljon on meillä käytännössä siltikin hankittavana melkein kaikki. Muuttokuormassa oli lähinnä astioita, mattoja ym. pienempää tavaraa, huonakaluja vain yksi kaappi, korituoli ja suuri peili. Voitte uskoa miten innoissaan tällainen sisustushöperö on kun pääsee jälleen touhuamaan yhden pikkuasunnon pariin : ) Koska olen auttanut poikaa kodin perustamisessa, haluan sen tehdä tasapuolisuuden nimissä myös tyttären kohdalla. Minulle on tärkeää että molemmilla on ihan oikeat kodit missä viihtyy ja pääsee toteuttamaan omia ideoitaan. Hauskaa miten erilainen maku molemmilla on sen suhteen ja minusta onkin hauska hypätä heidän maailmaansa, sillä todellakaan he eivät halua kumpikaan samanlaista kuin äidillä (höh!!)Tytöllä kävi todella hyvä tuuri asunnon suhteen, lyhyt matka keskustaan ja työhön sekä läheinen ystävä noin puolen kilsan päässä... kaikki tarpeellinen sopivan matkan päässä. Talo ei ole kuin muutaman vuoden vanha, omalla saunalla varustettu pieni nätti asunto jossa kiva pohjaratkaisu. Kesällä lisähuoneena on mukavan kokoinen lasitettu parveke.
Asuinalue on rauhallinen vaikka taloja onkin paljon, oikein viihtyisää kaupunkiasumista. Tässä kuva pläjäys alkumetreiltä, kiva nähdä miten koti tästä rakentuu. Kaikki postaukset on tietysti tyttären luvalla täällä, kiva että olen siihen luvan saanut.
Mukavaa viikonloppua ja vuoden viimeisiä päiviä!

4 kommenttia:

 1. Koordinaateista päätellen juurikin se koti josta oli puhetta 😉👍🏻
  Tuntuis olevan hyvä valinta, onnea vaan uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just se ja eikun paranee pikkuhiljaa. Enään en ole varma kumpi on enemmän innoissaan, tytär vai äiti 😀

   Poista
 2. Ihana että muistat minua ja nuo tokaisut joita tuli lausuttua (ehkä joskus turhaankin). Taas on vuosi vierähtänyt ja viikottainen kohokohta kun lueskelen blogiasi, huomaan miten olet (olette) pysyneet elämän vauhdissa mukana. Kaikkia ei ole aina helppoa ja yksinketaista mutta, asioilla on tapana järjestyä, miten, sitä ei voi tietää mutta, ne järjestyvät kuitenkin.
  Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta sinulle Johanna ja myös Juhalle ja perheellesi☺!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä muistan montakin hyvää asiaa ystävyydestämme! Hyvää Uutta Vuotta teille ❤️

   Poista