Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!maanantai 18. joulukuuta 2017

JOULUN ODOTTELUA

Joulun odotus on ehdottomasti sitä parasta aikaa, vaikka mitään mahdotonta tohinaa ei meillä olekaan. Lahjat alkaa olla jotakuinkin hankittuna ja paketoituna, jouluherkut meillä pienen menekin takia on aikalailla kaupan hyllyltä, mitä nyt kinkku paistetaan ja muita pieniä lisukkeita valmistan mielelläni... joka joulu jotain hiukan erilaista. Tortut tykkään paistaa sitä mukaan kun niitä syödään, muuta en kotiin leivokaan koska olemme joulun pois ja sen jälkeen kahdestaan möllistellään.


Kissat ovat auttaneet paketoinnissa parhaansa mukaan, mokomat höperöt käyttäytyvät kuin pikkulapset konsanaan... joulujännitystä ilmassa : )


Muutama ihana tonttu on jo antanut lahjansa, kiitos heille! Rakas työkaverini oli sujauttanut pakettiin lämpimät lampaanvillatossut ja joululehden, Rovaniemellä käydessäni sain asiakkaaltani alla olevan kauniin kranssin.


 Koivun asemalla kyläillessäni sain myös paketin mukaani, pieniä aarteita ja niin  mieluisia...Kynttilät, ystävät ja läheiset, suklaa sekä joululaulut, muuta ei tarvita tähän autuaaseen tunnelmaan!Vielä pari työpäivää ja loma alkaa, kodin siivous ja sitten... tervetuloa Joulu!

4 kommenttia:

 1. ihana joulutunnelma! Kissat osallistuvat mielellään paketointiin! Hyvää joulun aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin nämä meidän läheisriippuvaiset karvakuonot ovat mukana touhuissa vähän liiankin innokkaasti, Kerttukin oikein otti vauhtia ja hyppäsi lahjakasan päälle 😀
   Olen huomannut että joulutunnelma tulee aika pienillä asioilla enkä enään stressaa suuremmin, koristeetkin olen jättänyt minimiin ja syömäpuolen saa hoidettua helpommallakin ja vähempi riittää. Muutaman vuoden olen jo saanut nauttia paljon rennommasta joulusta kun aloin laiskaksi, enään meillä ei hermoilla kiirettä. Ihanaa joulun aikaa Irja!

   Poista