Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!torstai 14. joulukuuta 2017

VIIKKOON MAHTUU MONENLAISTA KIVAA

Tämä viikko on ollut mitä mukavin, siihen on mahtunut Rovaniemen reissua, Joulupukin Pajakylää, vierailu Koivun aseman ihanassa kodissa, ihanat asiakkaat ja kaiken päälle rakkaaksi tullut kollega-ystäväni käynti Oulussa... takana mitä hauskin työpäivä yhdessä ja makuhermoja kutkuttava ilta Sokeri-Jussin Kievarissa.
Rovaniemellä kävin työpäivän jälkeen tutustumassa Joulupukin Pajakylään, tunnelma oli kyllä mitä jouluisin kaikkine valoineen ja joulumusiikkeineen.

Muutamia joululahja ostoksia tuli tehtyä, mutta enemmän nautin tunnelmasta ja mukavan leppoisasta talvisäästä. Seuraavana päivänä kotiinpaluumatkalla poikkesin kylässä toistamiseen ihanassa kodissa Koivun asemalla...


Ottamani kuva ulkoa ei onnistunut, joten talon rouvan luvalla lainasin tämän kuvan hänen instagramistaan, käykäähän kurkkimassa sieltä lisää kauniita kuvia!
Tässä kodissa rakastetaan vanhoja huonekaluja, vanhoja taloja, nukkeja ja nalleja, kaikkea kaunista mikä vie sydämen mennessään... täällä osataan tehdä kauniita asetelmia, kaikella on oma paikkansa ja jokaikinen ihanuus näyttää siltä että se kuuluu olla juurikin siinä mihin se on aseteltu.
Kiitos teille kun sain jälleen käydä, olette niin ihania molemmat!
Jos haluatte käydä kurkkimassa lisää kuvia tästä kauniista kodista, niin täältä aikaisemmasta postauksestani löytyy aikamoisen mojova määrä kuvia lisää : )

Loppuun vielä yksi kuva Sokeri-Jussin Kievarista, käykää katsomassa lisää heidän sivuiltaan. ihana paikka ja super hyvä ruoka... suosittelen!!


 Huomenna taas perjantai, muutama päivä töitä ja kahden viikon loma edessä... ei huono!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti