Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







sunnuntai 5. elokuuta 2018

ENSIMMÄISEN MATKAN LÖYDÖT

Ensimmäiseen kesälomamatkaamme mahtui mukaan monta paikkaa mistä tuli tehtyä mitä mukavampia löytöjä. Olen kovasti kehunut miten olen jättänyt turhat hankinnat vähiin ja kyllä se on vieläkin aivan totta että kotiin ei tee mieli enään (toistaiseksi) haalia yhtään ylimääräistä rompetta, mutta... olenkin haalinut niitä kesämökkiin jota ei ole vielä edes ostettu : ) Varastot pullistelevat siihen malliin tavaraa että kyllä sillä jo aika pitkälle yksi paikka sisustettaisiin, paikka vain puuttuu syystä että en osaa tehdä päätöksiä. Katsotaan nyt vielä hiukan, kahden vaiheilla olen yhä.

Mutta nyt näytän mitä kaikkea löysin Fiskarsista, Billnäsistä, Raumalta ja Pietarsaaresta...













Takana todella mahtava viikko joka meni matkustellen, ensin työkavereiden kanssa Tukholmassa ja nyt viikonloppuna olimme miehen kanssa Kokkolassa missä oli kaksi vallan mukavaa tapahtumaa, vanhankaupungin pihakirppikset sekä Rakkaudesta remonttiin tapahtuma missä pääsi tutustumaan ihastuttaviin koteihin. Tekisi niin taas mieli laittaa kuvia jo sieltä, mutta olen jäljessä vieläkin yhden kesälomareissun sekä pari muuta pientä matkaa ja Tukholmastakin olisi paljon kuvia, joten ei vielä... mennään järjestyksessä.
Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti