Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







torstai 2. elokuuta 2018

SIIRRYIMME KESKI-POHJANMAALLE

Isokyröstä oli tosiaankin tarkoitus siirtyä Vaasaan ja lähteä sieltä laivalla Uumajaan, mutta kuten jo aiemmin kerroin niin teimme suunnitelmiimme muutoksen ja pari yötä oltiin rauhallisesti paikoillaan. Kun oli aika lähteä, kävimme pienen piipahduksen Vaasassa ja parilla kirpparilla. Jos olette siellä päin käymässä niin käykääpä Combo kirpparilla! Käväisin myös eräässä kukkamyymälässä hakemassa kaksi eucalyptusta, tarvitsin antiikkimessuilta ostettuun koriin ja en uskaltanut jättää sen varaan että löytyykö Oulusta. Näitä sitä sitten kuleteltiin loppumatka mukana, aina kun leiriydyttiin niin kukat nostettiin ulos : )


Seuraavaksi jatkoimme matkaa Uusikaarlepyyhyn ja yöksi Juthbackan leirintäalueelle. Täällä olemme olleet muutaman yön aiemminkin ja sen lisäksi käymme joka syksyisin järjestettävillä markkinoilla jotka ovat juuri tällä alueella. Silloin ei tänne pääse majoittumaan koska alue on aivan täynnä kauppiaita, majoituspaikat ovat muualla tapahtuman ajan.

Muulloin tämä on rauhallinen paikka ja maisemat ovat mitä kauneimmat leireilyyn.





Yksi yö oltiin täällä ja aamulla jatkoimme matkaa Pietarsaareen. Tällä kertaa kävimme vain yhdessä paikassa ihastelemassa antiikkia ja vähän ostoksillakin, Lunda Gårdin jätin väliin koska siellä olin pari viikkoa aiemmin käynyt. Kaikkien Aikojen Antiikki on kyllä nimensä veroinen putiikki, suosittelen vanhojen tavaroiden ystäville!



 Ihanuuksia kahdessa kerroksessa...


















Samassa rakennuksessa on myös kirpputori josta pääsee sisälle myös tämän myymälän kautta. Kun ostokset oli tehty niin ajatus oli edetä jo kotinurkille välillä, mutta vielä yksi yö vietettiin Raahessa tutussa paikassa Multarannassa.
Tässä oli meidän ensimmäinen reilun viikon mittainen kesälomareissumme, seuraavaksi taidan jo näyttää mitä tuli ostettua.
Tänään tulin huikealta työmatkalta Tukholmasta ja huomenna lähdetään armastuksen kanssa Kokkolaan ihastelemaan vanhojen talojen sisustuksia ja pihoja, mahdollisesti tehdään myös muutama löytö pihakirppiksiltä. Rakkaudesta remonttiin tapahtuma on lauantaina, sinne siis jos olette siellä päin! Onneksi meidän oma kissapiika on lupautunut tulemaan jälleen meille hoitamaan mirrejä, korvaamaton apu jälleen oma rakas tytär : )

Tukholmasta kerron lisää myöhemmin kunhan olen ensin päivittänyt kaikki vanhat matkat, niitä on nimittäin takana muutamia. Työmatkasta vielä sen verran, että eilen sain kuulla olevani yksi meistä onnekkaista joka pitkäkestoisen myyntikilpailun ratketessa pääsee matkalle AFRIKKAAN!!!! Aivan älyttömän mahtavaa ja samalla vähän pelottavaakin tällaiselle hämppiskammoiselle, mutta tulee olemaan varmasti upea kokemus.

Mukavaa tulevaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti