Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







tiistai 7. elokuuta 2018

RYYNÄSENNIEMI

Olemme monesti puhuneet että pitäisi käydä joskus Tervolassa Ryynäsenniemen leirintäalueella, paljon ovat kehuneet. Nyt siihen oli oivallinen sauma ja niinpä suuntasimme Ruotsista Tervolaan. Totta olivat puheet, aivan ihastuttava paikka ja jälleen niin mukavia ihmisiä. Harmittavaa on tietysti että vierailijoille on harvoin tarjolla paikan upeimpia paikkoja, mutta nyt meillä kävi todella hyvä tuuri! Yksi kausipaikkalainen oli pois ja saimme asettua heidän paikalleen rantaan, todella rantaan sillä vesi oli noin metrin päässä autosta.






Kerroin edellisessä postauksessa hylly löydöstäni joka sitten nostettiin joka leirissä ensimmäisenä ulos jotta mahdumme autoon : )


 Lämpöä oli 33 astetta, illalla saunottiin ja uitiin... kyllä kesä on niin ihanaa aikaa!


Ilta-aurinko paistoi kauniisti rantaan, oli niin ihana lomafiilis. Päivällä oli jo vähän liian kuuma, auto alkoi lämpiämään niin mahdottomasti että kahden yövytyn yön jälkeen päätimme suunnata kotiin.




Ihana matka jälleen, näitä on mukava muistella taas talvella kun pakkanen paukkuu nurkissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti