Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







keskiviikko 10. elokuuta 2016

RAKASTUNUT

Ehei...ei mitään uusia mullistuksia elämässä, samat on kuviot kuin ennenkin : ) Jos nyt voi sanoa että rakastuu johonkin materiaan, niin nyt se on sitten menoa...nimittäin vanhat jauhosäkit ovat vieneet sydämeni! Niistä on moneksi, nyt niitä lötköttää meillä pöydillä pari ja yksi keinutuolissa...






Tarkoitus olisi tehdä näistä myös tyynyjä, nythän ne ovat kaksinkertaisina kankaina käytössä. Näitähän voi käyttää vaikka mattonakin jos siltä tuntuu, tai laudeliinoina, tai...siis vaikka mihin.

Sopivat niin meidän kotiin, sopivan rouheita ja "maalaishenkisiä" : ) Olen rakastunut myös tähän valmiiksi saatuun sohvakalustoon, kovan työn ja tuskan jälkeen olen tyytyväinen ja väri näyttää juuri nyt aivan oikealta.






 Kun vielä reippaalla kädellä kulutin puupintoja, saatiin hiukan elävyyttä sohvaankin.






Tykkään ja niin joku muukin!!




Se olis sitten jo torstai huomenna, kyllä nämä päivät taas hurahtaa kun arki on tullut taloon. Mukavaa keskiviikko iltaa : )

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Sitä se juurikin on, sopii vanhaan navettaan :)

      Poista
  2. Hei / johanna,
    Huoneet ovat niin kauniita. Ne ovat kevyitä ja ilmavia ja kauniisti sisustettuja. Rakastan myös kuvia kissa.
    Iso hali
    Giac

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Giac, tämä on juurikin meidän näköisemme koti ja Mauno-kissa on aivan ehdottomasti se kaikista komein :)

      Poista
  3. No huhhuh kuinka hienoa. Ja sopii teille niin hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pilvi, kyllä navettaan sopii pieni rouheus ja onneksi niin :)

      Poista