Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







torstai 11. elokuuta 2016

UUSI TUTTAVUUS

Monesti on tullut ohi ajettua, mutta jostain syystä ei poikettua...tai no kerran mutta silloin sattui olemaan ovet visusti kiinni. Onneksi tänään oli hiukan ylimääräistä aikaa Raahen työmatkalla ja päätin poiketa vihdoinkin ja se kyllä kannatti...voi miten ihanaa silmänruokaa tarjosi putiikki nimeltään Victoriina. Mitkä ihanat puitteet upeassa maalaispihapiirissä ja sisustus oli mitä kauneinta!! Jos et paikalle pääse, niin kurkatkaa ihmeessä nettiputiikkia!
Tässä muutamia kuvia teille ihailtavaksi...





Aitauksessa oli upea hevonen...hän nyt vain päätti mennä piiloon kun koitin kuvaan saada : )













Tarjolla oli niin uutta kuin vanhaakin, kauniita tavaroita. Kiva jutustelu hetki ja kupillinen hyvää teetä, siinäpä täydellinen vierailu kauniissa liikkeessä! Meille kotiutin kivan tuolin pianon äärelle...




 ...enpä olisi uskonut että vielä se yksi puuttui ; )


Tällainen oli kiva torstain piristys keskelle työpäivää. Vielä yksi rutistus työn lomassa ja TAAS viikonloppu...jaksaa jaksaa!!

4 kommenttia:

  1. Victoriina on kiva paikka! Minäkin olen tehnyt postauksen toukokuussa 2009 samaisesta paikasta ☺mä yritän nyt kommentoida tabletilla mutta tämäkin tökkii...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana, täytyy käydä joskus toistenkin. Onpas outo juttu tuo kommentointi ongelma, mutta tämä tuli kyllä ainakin perille.

      Poista
  2. Ihana paikka!😍
    Tuolla olisi kiva päästä käymään.

    VastaaPoista