Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 9. joulukuuta 2017

KYNTTILÄT

No nyt niitä saa, olenkin kaipaillut useamman vuoden. Miksiköhän näitä ihania paksumpia "kruunu" kynttilöitä ei ole tarjolla???? Tarinat-kaupasta olen tyhjentänyt varastot melkein tyhjilleen, ettei tarvitse alkaa pihistelemään niiden käyttöä... pitäkää puolenne!!!







Myös kynttilänjalka ja suloiset silkkipaperikellot ovat ostoksia Tarinoista, siellä on muuten kaikista tavaroista ale!!!


Kynttilöitä ja tuikkuja meillä poltellaan todella paljon, siksipä tykkäänkin hankkia niitä kaapit pullolleen: )


 Myös pätkäkynttilöitä on vaikea löytää, mutta Halpa-Hallista niitäkin löytyy!




Nanny Stillin lasit ovat löytö meidän paikalliselta kirpparilta, ovat kauniita myös tuikuille.












 Vanhat kynttilänjalat, lyhdyt ja vaikka muffinivuoatkin ovat minun heikkouteni...




Kynttilät palavat aina siellä missä milloinkin oleskellaan, kissojen takia niitä ei voi jättää hetkeksikään vartioimatta. Mutta mikään ei voita elävää tulta ja siksipä en ole ainakaan vielä oikein syttynyt tarjolla oleviin led-kynttilöihin.



Joulu on hiipinyt meille pikkuhiljaa, tonttu poroineen asettui kylpyhuoneeseen... hiukan joulu fiilistelyä täälläkin : )




Tällaisissa tunnelmissa täällä valmistaudutaan tulevaan juhlaan.
Leppoisaa viikonloppua!

6 kommenttia:

  1. Meilläkin poltellaan paljon kynttilöitä. Ostan meille vain Havin kruunukynttilöitä. Nykyisin meillä poltellaan myös paljon led-kynttilöitä lasten takia. Pelkään niin paljon että käy kynttilöiden kanssa vahinko :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turvallisuus ennenkaikkea ja niin että ei tarvitse olla koko ajan sydän syrjällään. Meillä vielä pärjätään kahden kissan kanssa, eivät ole onneksi ollenkaan kiipeileviä tyyppejä 😀

      Poista
  2. Onpa kauniita asetelmia, joiden tunnelmaa kynttilänvalo korostaa mukavasti♥
    Tunnelmallisia joulukuun hetkiä sinulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynttilät luovat kauniin tunnelman jo itsessään. Tunnelmallista joulunalus aikaa sinullekin!

      Poista