Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 19. elokuuta 2014

ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ

Mauno ja Kerttu ovat oppineet olemaan omassa ulkoilutarhassaan oikein hienosti ja ovatkin sinne vailla päivittäin. Siellä on niin mukavaa kellistellä, haistella ulkoilmaa ja seurata pihalla liikkuvia ystäviä.

Tällä rohkealla siilikaverilla on tapana tulla tähän pihallemme ja siinä se tekee kunniakierroksen kissojen häkin ympäri ja jatkaa matkaa. Kertun kanssa ollaan tehty jopa tuttavuutta nenät vastakkain :D
Ja huom...katsokaapas aidan päälle kuka siellä on!


Kurre on myös vakituinen vierailija silloin kun kissat ovat ulkona. Siinä se säksättää omalla kielellään tarinoita ja mirrit kuuntelevat korvatarkkan.


Taitaa ruoka tuoksua siilin nokkaan. Sinne meni, hei vaan seuraavaan kertaan!

8 kommenttia:

 1. Oi, mikä ihana siilin pallero. On siinä kisuilla ihmettelemistä sen tuhinassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näitä on niin hauska seurata, aika kesyiksi ovat pihan villitkin lemmikit tulleet.

   Poista
 2. Kyllä on siilejä täälläkin, mutta tässä oli tosi kivasti kuvattu. Kissat ovat tuolla ainakin turvassa, täällä niitä liikkuu irti miten milloinkin ja taas on yksi löytökissa jonka kyllä päästin nytkin ulos pissalle, mutta kohta se tulee terassille ja sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tänä kesänä ilmestynyt nämä kaverit, mukava niin! Kissat ovat turvassa ja onneksi myös nämä vierailijatkin (ainakin meidän kissoilta), sen verran tiheää on häkinverkko että vahinkoja ei pääse sattumaan. Eivät ole kyllä kissat yrittäneetkään mitään tehdä, pyydystelyyn riittää itikat ja muut pikkuöttiäiset.

   Poista
 3. Teillähän on pieni eläintarha siellä :)
  ( ja kissa"pedot" oikeaoppisesti häkissä)
  Anna ihmeessä siilille kissanruokaa, saa kunnon rasvavaraston ja selviää talven yli! On ilona sitten ensi kesänäkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kuhinaa riittää ja kissoilla on jännää :D Olen jotan laittanutkin, mutta voisi oikeastaan laittaa oman kupinkin tuohon ulos...sinäpäs sen sanoit!

   Poista
 4. Voi että, kyllä teidän kissat nauttii! Tuollainen ulkoiluaitaus pitäisi kyllä meidänkin kissoilla olla... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin ovat oppineet olemaan ja nauttimaan alkujännityksen jälkeen. Kumpikaan ei osaa olla valjaissa, joten ulkoilu on oikeastaan vain tässä muodossa mahdollista ja turvallista.

   Poista