Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 21. elokuuta 2014

VAIHTELUA VARJOSTIMILLA

Uusin villitys on nyt sitten nämä erilaiset "mummola" varjostimet, olen niihin erityisen viehättynyt ja kirppareilta onkin löytynyt mitä ihanampia varjostimia todella edullisesti. Muuttaa aikalailla lampun ja sisustuksen ilmettä!

Eikö vaan? En osaa sanoa kumpi nyt sitten on varsinaisesti parempi, mutta vaihtelu virkistää ja varjostimilla tulee lämpöisemmän oloinen valo.


Varjostin löytöjä...

Sitä alkaa kummasti kiinnittämään taas erilailla huomiota lamppuihin ja niiden tuomaan tunnelmaan kun illat alkaa hämärtymään, koti näyttää taas aivan erilaiselta vaikka mitään ihmeitä ei olekaan tullut tehtyä. Olen nykyään niin laiska virittelemään erivuodenaika sisustuksia, se mikä on hyväksi havaittu niin se saa olla olipa sitten kevät, kesä, syksy tai talvi meneillään ;D

Tällaisia ajatuksia täällä tänään, valoa elämään!


6 kommenttia:

 1. Molempi parempi :)
  Teidän tyylin kyllä sopii nuo varjostimet kauniisti.

  VastaaPoista
 2. No voi kiitos Pepi, minua on alkanut niin mummoiluttamaan...toistaiseksi vielä vaan sisustamisen merkeissä :D

  VastaaPoista
 3. Edellinen kommentoija vei juurikin jalat suustani; molempi parempi :)
  Tykkään kovasti tuosta varjostinversiosta, sopii napakasti tuohon paikkaan. Ja hyvä on ilmankin. Mutta tähän vuodenaikaan (!) iskee nuo varjostimet.
  Kauhiaa kun syksy tulee niin iskee hirmuinen sisustusvimma - siinä on vaan yksi vika: en tunne tarvetta muuttaa kotona mitään... Siispä kaapeista torkkupeittoja ja sitä rataa :)

  VastaaPoista
 4. Hih...helpotti varmaan oloa(si) :D Varjostimet antavat kyllä ilmettä ja tykkään nyt juuri tästä versiosta...valon sävy on niin lämmin ja kotoisa. Samaa rataa menee meidänkin syyssisustelut, mitään tarvetta ja halua ei ole muuttaa niissä paikoissa mitkä nyt meillä kunnossa on. Tylsää ehkä jostakin, samat värit kesät talvet...mutta näillä mennään yhä!

  VastaaPoista
 5. Tunnelmaa! Ihania elokuun hämärtyviä iltoja kauniiden varjostimien katveeseen!
  Nautitaan elämästä!

  VastaaPoista
 6. Aivan, nautitaan nyt tästä hetkestä ja etsimme taas uusia nautintoja siirryttäessä taas ajassa hiukan eteenpäin.

  VastaaPoista