Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 25. elokuuta 2014

PIMEETÄ

Minä niin tykkään...
...pimeistä illoista ja erilaisista tunnelmista.

12 kommenttia:

 1. Voi, miten tunnelmallista <3 Syksyn pimeät illat on kyllä niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka valoisuus on ihanaa, mutta kyllä nämä iltäpimeätkin ovat niin mukavan tunnelmallisia.

   Poista
 2. Kauniilta ja kodikkaalta näyttää teillä pimeälläkin!
  Mukavaa elokuun viimeistä viikkoa, :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin sinulle Minttu, tuntuu hurjalle että se on kohta sitten syyskuu.

  VastaaPoista
 4. Hei Johanna on niin ihanaa tunnelmallista tuolla sinun kotona. Kukahan minutkin opettaisi tykkäämään syksystä, elokuu vielä menettelee, mutta loka-marraskuu ei vain sovi minulle. Kesän loppumisen haikeus iskee kyllä jo tuossa syyskuussa, toivoisi vain että olisi kirkasta ja kuulasta.
  Mutta onhan se ihana kun Suomessa on 4 selkeästi erilaista vuoden aikaa. Ihania tunnelmallisia iltoja sinulle Johanna!

  VastaaPoista
 5. Kyllä minäkin olen enemmän kesäihminen, mutta kun se syksy vaan tuppaa aina tulemaan niin on otettava kaikki irti siitäkin. Toisaalta tuo neljä vuodenaikaa on todellinen rikkaus...olis vaan se kesä hiukan (paljon) pitempi ;D

  VastaaPoista
 6. Ihania tunnelmia siellä. Hyvän kesäm jälkeen syksykin on niin mukava.

  VastaaPoista
 7. Onhan se omalla tavallaan, ainakin niin kauan kun on lämmintä ja vielä lehdet puissa.

  VastaaPoista
 8. Ihanan näköistä! Tykkään tuosta teijän keittiösysteemistänne! Minäkin tykkään, kun saa sytytellä valoja ja loihtia tunnelmaa, mutta kun oon yksin kotona, menen nukkumaan jo iltayhdeksältä, kovin kauan ei siis ennätä tunnelmoida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se tahtoo nukuttaa jo aiemmin kun pimeä tulee, mutta hetken ennättää tunnelmoidakin.

   Poista
 9. Teillähän näyttää ihan kuin meidän kämpässä päivällä! ;) Täällä kun on niin kirkasta ja aurinkoista kokoajan ja meidän asunto on sisäpihan puolella niin meillä näyttää aina tuolta olkkarissa, arvaa onko vaikea ottaa kuvia! Tosin nyt kun tänäänkin on ollut +38 astetta niin on vaan ihan kiva että tuli napattua tämä pimeämpi asunto.. ;)

  VastaaPoista
 10. Meidän talon ikkunat ovat aika pieniä, onhan tämä entinen navetta. Joten hämyistä on meilläkin monessa tilassa ja kuvaus haasteellista... keittiö on melkein mahdoton kuvattava. Teillä sitä lämmintä piisaa, täällä alkaa olla selvästikin jo syksyn koleutta ilmassa.

  VastaaPoista