Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 30. elokuuta 2014

KÄYKÄÄPÄ MYÖS TÄÄLLÄ!

Täällä Oulussa on myös ihana vanhojentavaroiden liike nimeltään Wanhan Talon Tavarat, olen joskus aiemminkin tästä kertonut teille. Mutta nyt putiikki on laajentanut reviiriään naapurin pihan pikkumökkiin, joten entistä enemmän ihanuuksia tarjolla jatkossa ;DNäin kauniilla säällä ihania aarteita oli päässyt myös ulos esille...


Käykääpä ihmeessä kurkistamassa paikanpäällä jos täällä päin liikutte!

Kaikkea kivaa putiikki oli pullollaan, mutta rajoitin oman ostokseni tälläkertaa tähän valokuvaan ;D


Aatelkaas sitä!!

Mukavaa lauantaita kaikille!

10 kommenttia:

 1. Kiitoksia paljon vinkistä. Tuolla täytyy käydä seuraavalla Oulun reissulla. Mukavaa viikonloppua;)

  VastaaPoista
 2. Kannattaa...kaikkea ihanaa löytyy takuu varmasti!! Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Miten ihmeessä pystyit välttämään enempiä osteluita tuollaisessa paikassa!? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, mutta järki käteen välillä...ei meillekään mahdu kaikki ihanuudet. Täällä olisi paljon myytävää, kun vain saisin aikaiseksi alkaa niitä myymään.

   Poista
 4. Pariinkin kertaan olen yrittänyt sulle kommentoida mutta ei vaan onnistu, jokohan nyt....tuo Tarinat kauppa on ihana, täällä Mansessa se oli ihan toisenlainen, sellainen pikkupikkuputiikki :)
  Mulla olis se ruukku kukkineen täällä odottelemassa, ei vaan ole sun osoitettas, meilikin oli kajjjaanin ajoilta :)

  VastaaPoista
 5. Tarinat oli kyllä ihana paikka, pelkään vähän että tulen käymään siellä usein! Laitoin sinulle meiliä.

  VastaaPoista
 6. Oi OI Oi, tuollahan olisi vaikka ja mitä aarteita!! Mä niiiin haaveilen tuollaisista penkeistä jonka kannen alla on säilytystilaa, niin unelmat yöpöydät!

  VastaaPoista
 7. Niinpäs olisikin, aika kätevä tuoli itseasiassa!

  VastaaPoista