Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 16. elokuuta 2014

VINKISTÄ VAARI

Luettuani Kirpparikeijun blogista toooodella halvoista räsymatoista mitä oli löytynyt meidän paikalliselta Pelastusarmeijan kirpparilta, suuntasin samantien kyseiseen paikkaan katsomaan olisiko niitä vielä minullekin asti sinne jäänyt. No olihan siellä kaksi kappaletta ja kahden euron kappalehintaan otin sitten molemmat.Meidän lattioilla ei nykyään muuta löydykään kuin näitä räsymattoja. Uuden kotimme tyylin olen halunnut hiukan erilaiseksi kuin entisessä kodissamme, enemmän mummolafiilistä...olemmehan "maalla"...tai ainakin maalaistalon pihapiirissä.

Samalla nappasin mukaan ruusupuskan ja lampunvarjostimen...eikä olleet hinnalla pilattuja nämäkään.
Illan hämärtyessä tunnelma on mitä kaunein...Ihania nämä hämärtyvät illat!!!

Näitä Pelastusarmeijan kirppareita löytyy täältä Oulusta kolme kappaletta, näistä saattaa tehdä todella edullisia löytöjä. Myös Toppilaan on avattu hiljattain uusi kirppari, siitä saattaa kehkeytyä jopa lempparipaikkani. Tänään käväisin pikavisiitin rompepäivillä Hiukkavaarassa, sieltä löytyi jotain kivaa...niistä kuvia myöhemmin.

Suloista lauantai iltaa jos täällä vielä notkutte tänä iltana!

12 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä!♡
  Räsymatoista tulee aina mieleeni Ragni Malmstenin kaunis laulu Riepumatto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä muistakaan kyseistä laulua, täytyy alkaa googlettamaan ;D Matot ovat niin suloisen kotoisia ja sopii tänne ympäristöön.

   Poista
 2. Kyllä kynttilänvalo ja tunnelmallisuus on parasta näissä pimenevissä illoissa! Minäkin olen nyt ihastunut pitkästä aikaa räsymattoihin ja yläkerran aulaan on joku iso räsy etsinnässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, ainoa harmittava juttu on kun tietää että menemme kohti talvea. Kirppareilta löytyy yllättävän hyvin näitä mattoja, alkaa meiltäkin löytymään kunnon varasto.

   Poista
 3. Hienoja löytöjä! Räsymatot ihan parhaita, niitä löytyy myös meidän lattioilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mikä parasta, löydöt eivät maksaneet juuri mitään!!

   Poista
 4. Räsymatot ja mummofiilis maalla ovat ihan must! :)

  VastaaPoista
 5. NO herttinen, ei ollut kyllä hinnalla pilattuja löytöjä. Meillä ei mattoja ole ollenkaan, helpottaa kummasti siivousta.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 6. Eipä niin, tällaisia pitäisi kirpparihinnat olla aina! On kyllä totta, että matot imevät kissankarvoja aika kivasti, mutta eivät onneksi näy silmiin jos ei tarkasti katso ja helppoja pestä vaikka koneessa.

  VastaaPoista