Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 7. elokuuta 2014

JOKO OLEN KERTONUT?

Että rakastan hämyisiä iltoja ja plussaahan on tietysti vielä se että on lämmintä!


Tämä on se paras hetki ja tunnelma, rauhoittavaa ja romanttista. Olisipa aina juuri tämä vuodenaika...tai no jos se ainakin kestäisi mahdollisimman pitkään!


Ei mulla muuta!! :D

4 kommenttia:

 1. Tiedätkö mistä useimmat tulipalot syttyvät?
  =Huolimattomasta tulen käsittelystä! Kuvan mukaan olet tehnyt nuotion syttyvän materiaalin viereen. Toivon, että onni kulkee mukanasi, eikä murheen päivä koittaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, olemme jo aikuisia :D Nuotio ei ole aivan niin lähellä aitaa kuin kuvasta näyttää, emmekä jätä tulta koskaan yksin. Pienen hetken liekit kävivät näin korkealla, mutta vain sen hetken kun otin kuvan...joten älä huoli, lupaamme olla varovaisia. Mutta hyvä huomio, tulen kanssa täytyy olla varovainen!!

   Poista
 2. Loppukesän hämyiset illat jolloin kynttilöitä saa jo sytytellä ovat minunkin ehdoton suosikkivuoden/vuorokaudenaikani. Se rento rauhallinen tunnelma joka hämyyn liittyy. Vielä tapas lautanen ja punaviinilasillinen niin se on siinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih...itseasiassa minulla oli kuva missä viinilasit ja pullo, mutta en ilennyt sitä tänne laittaa ;D

   Poista