Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 22. elokuuta 2014

TARINAT

Voi jösses, olit Pepi niin oikeassa!!!!! Nyt se sitten on täällä, IHANA Tarinat Antiikki- ja sisustusliike on siirtynyt Tampereelta tänne Ouluun, JESSS!!!!! Eipä voinut kuin huokailla ja ihastella sitä kaikkea ihanaa mitä putiikki oli pullollaan...voitte vain kuvitella miten tämän rouvan pää pyöri katosta lattiaan ja nurkasta nurkkaan kun kaikkea ihanaa osui silmiin joka kohdasta :D

Tässäpä muutama kuva kännykällä otettuna...
Kyllä meitä täällä pohjosessa hemmotellaan, tällaisen pienen kaupungin kasvatti on aivan pääpyörällä tästä ihanien putiikkien ja monien kirppisten paljoudesta. 

Jaa...että mitäkö ostin täältä??? No nämä...


...eli tuo kukkapiikki ja suloinen perhepotretti Ranskasta. Olisihan siellä ollut vaikka mitä, mutta järki käteen oli otettava.

Hei vaan, nyt lähden välillä tienaamaan jotta uskallan mennä joskus uudestaankin!

6 kommenttia:

 1. Varmasti ihana liike! Oliko millainen hintataso?

  VastaaPoista
 2. Kauppa on kauppa ja sillä hankitaan elanto, joten ei kirpputoritasoa mutta pientä verrattuna Helsingin vastaavissa putiikeissa.

  VastaaPoista
 3. Voe tuhat tulimmaista. Meninkin kattoon noita kuvia. Seuraavalla Oulunreissulla..

  VastaaPoista
 4. Paikka vähän koukuttaa, oli pakko käydä jo uudemman kerran...suosittelen!!

  VastaaPoista
 5. Voihan ihanuus mikä liike!! Seonnut olisin minä;)

  VastaaPoista
 6. Sekosin se minäkin, se oli ihana paikka!

  VastaaPoista