Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 17. elokuuta 2014

ROMPPEITA ROMPEPÄIVILTÄ

Kerroinkin jo edellisessä postauksessa tämän viikonlopun rompepäivistä täällä Oulussa ja pikaisesta visiitistä siellä. Pikainen todellakin, olin menossa aivan muuhun tapahtumaan ja ajattelin käydä menomatkalla...selvisin siitä tunnissa ;D

No tuntihan on pitkäaika tehdä silmäys pöytiin (joita oli muutes aika paljon)...mutta kotkankatseeni kyllä näkee jo kaukaa mihin kannattaa tutustua tarkemmin. Niinpä tämä tehotunti tuli käytettyä tehokkaasti ja jotain mukaanikin tarttui.


Ihana söpöinen hiukan patinoitunut pikkuvuoka isomman seuraksi keittiötämme koristamaan. Liekö ollut lasten leikeissä vaiko onko joku tykännyt tehdä joskus minikakkuja...tiiäppä häntä, mutta suloinen on!


Tuiman näköinen mummo minikehyksissä oli vain niin hauska ja sopi hyvin entisten kehysten seuraanHiukan isompi valokuvakehys ja ihastuttava rintarossi olivat mukavia löytöjä.Koru on tehty vanhasta valokuvasta, halusin sen pitää tässä pohjassa kiinni...kaunis koriste näin.


Vielä yksi löytö pimeneviin iltoihin...


Tämä oli aika hauska, kupu on metallia eikä lasia. Tällaiset oli tämän kertaiset rompepäivä löydöt, hauskoja tapahtumia näin kesäaikaan.

Nyt taas sauna kutsuu, hei vaan seuraavaan kertaan!

8 kommenttia:

 1. Kiitos edellisestä postauksesta. Kävin eilen Topkirpiksessä, ja vaatteitakin lapsille ja itselle löyty. Oli kyllä sellainen paikka että toistekin käyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollut kiva paikka, on minunkin suosikkilistalla.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nämä on "vaarallisia" paikkoja, tuppaa aina löytymään jotain kivaa :D

   Poista
 3. OOOOhhh, noi vanhat valokuvakehykset on upeita!! Olisi ihana saada kerätyä niitä ja tehdä kollaasi makkariin, mahtavia, kuin omalla mummulla aikoinaan!

  VastaaPoista
 4. Kehyksiä löytyy aika kivasti kirppareilta ja milloin mistäkin, silmä tarkkana vaan! Meilläkin laatikollinen kuvia kehyksineen odottaa seinälle ripustamista, mutta ne seinät ovat vielä tekemättä...joten sielläpähän ne sitten odottelee vaan ;D

  VastaaPoista
 5. Tiiätkö mitä...niin minäkin vaikka ei tarviskaan ;D

  VastaaPoista